Trateaza celulita bratelor si picioarelor

/ / Modificat: 2017-10-04
Trateaza celulita bratelor si picioarelor

Mai tinere sau mai mature, slabe sau plinute, toate femeile sunt predispuse la celulita, iar aceasta problema se inrautateste odata cu varsta. Toate stim cum arata celulita si din pacate de cele mai multe ori ea este confundata cu grasimea si cu fenomenul de ingrasare.

Majoritatea femeilor isi inchipuie ca au celulita pentru ca au cateva kilograme in plus. Asta le face sa-si doreasca sa slabeasca, gandindu-se ca daca vor slabi vor scapa si de celulita. Total gresit!

Exista si cu siguranta ati vazut pe plaja femei, tinere slabe si cu celulita. Asa cum, cu siguranta ati remarcat ca la barbati celulita nu este asa de des intalnita. Ce demonstreaza aceste lucruri?

In primul rand ca celulita nu este fundamental legata de ingrasare si de kilogramele in plus.

In al doilea rand, ca rezolvarea celulitei nu consta in slabit. Cine a incercat acest lucru cu siguranta a vazut ca si dupa ce a slabit, celulita a continuat sa existe, usor estompata.

O circulatie sanguina si limfatica deficitara, care uneori poate fi provocata si de purtarea unor sutiene cu bretele prea stramte, determina aparitia celulitei pe brate in partea interioara pana in zona coatelor.

Pentru a o combate se recomanda, ca la efectuarea sedintelor de electrostimulare sa va puneti 2 electrozi pe brate pentru tonifierea musculaturii si reducerea vizibila a celulitei.

Va recomandam sa efectuati in jur de 10-12 sedinte de electrostimulare (60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei. Efectul acestora este vizibil dupa primele 3-4 sedinte, insa este necesara efectuarea a minim 10-12 sedinte.

De asemenea impachetarile anticelulita se fac si pe brate pentru a scapa de centimetri buni si astfel vei putea purta din nou maieuri sau bluze cu maneca scurta fara a a-ti face probleme in privinta celulitei localizate pe brate.

In acest caz trebuie neaparat sa apelezi la tratamente corporale, la impachetari cu Spa lipo sauna sau Talazoterapie tratamente extra forte de slabire.

Cel mai eficient tratament este combinatia intre electrostimulare,  impachetarile anticelulita si masajul anticelulita profesional, care este un masaj usor dur si profund.

Dupa un astfel de tratament intensiv celulita se reduce cu pana la 40%, si puteti da jos peste 10 cm in circumferinta eliminand stratul adipos, nodulii celulitici, apa retinuta in corp si toxinele acumulate, care ingreuneaza functionarea organismului nostru.

In timpul tratamentului de remodelare corporala si eliminare a celulitei vi se vor da recomandari pentru alimentatia anticelulitica. Astfel vom trata nu doar efectul, ci si cauza, pentru a elimina definitiv aceasta afectiune si pentru a preveni reaparitia ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre