Silueta mamicii fara celulita prin termosudatie

/ / Modificat: 2007-12-06
Silueta mamicii fara celulita prin termosudatie

Nu lasa celulita sa-ti strice cheful de distractie si buna dispozitie si cel mai important, nu renunta sa o combati,  pentru ca celulita nu are doar dezavantaje estetice, ci poate avea si efecte negative asupra sanatatii organismului tau!

Combina dieta cu impachetarile corporale cu termosudatie si ai sa ajungi la rezultatul dorit mult mai repede decat visezi!

Despre termosudatie

Acest tratament se realizeaza prin combinarea termoterapiei cu impachetarile in creme cu actiune puternic reducatoare. Efectul va consta in scaderea in centimetri atat datorita efectului de sauna cat si prin actiunea gelurilor reducatoare.

Prin transpiratie se vor elimina atat apa retinuta in corp (peste 50% dintre femei prezinta aceasta retentie de apa care favorizeaza ingrasarea si aparitia celulitei), cat si toxinele.

Pielea va deveni mai ferma si se va diminua vizibil aspectul de coaja de portocala. 


Pasii tratamentului de termosudatie

  • Inainte de aplicarea cremelor se va face un peeling corporal, adica indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermului, proces important caruia de obicei nu-i acordam destula importanta.

    Prin aceasta pastram pielea hidratata, ii mentinem elasticitatea si totodata se deschid porii facilitand absorbtia ingredientelor active ce urmeaza a fi aplicate.

  • Apoi se aplica crema de termosudatie, printr-un masaj usor circular, incepand de sub sani pana la nivelul gambelor, dupa care se introduce clienta la termocuverta, la o temperatura de 60-75 de grade, timp de 60 min.

    Dupa cat timp putem vedea rezultatele?


    Rezultatele pot fi vizibile chiar dupa prima sedinta, cand puteti da jos 1-1,5 cm, iar dupa 3-4 sedinte se poate da jos pana la 7-9 cm (in special la persoanele cu un exces ponderal si retentie mare de apa).

    Contraindicatiile tratamentului cu termosudatie


    Peelingul corporal si tratamentul de termosudatie este contraindicat persoanelor cu probleme dermatologice (eczema, dermatite, psoriazis), varice voluminoase, sarcina.

    Frecventa sedintelor de termosudatie
    Sedintele trebuie efectuate intr-un ritm de 3 sedinte pe saptamana, minim 10 sedinte.

    La Bodycenter Dakima se folosesc pentru tratamentul de termosudatie:

  • crema de peeling corporal cu particule de coaja de caisa produsa de laboratoarele XIMART
  • crema de termosudatie produsa de laboratoarele XIMART (contine extract de alge, iod organic, cafeina, aminofilina).<
  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre