Remodeleaza-ti silueta pentru vara

/ / Modificat: 2007-05-25
Remodeleaza-ti silueta pentru vara

Orice femeie isi doreste sa fie supla, sa poata merge la plaja fara nici o retinere. De kilogramele in plus si de celulita poti scapa prin schimbarea obiceiurilor alimentare, prin cresterea activitatii fizice prin tratamente corporale.

Evita regimurile de slabit anarhice si fanteziste pentru ca duc la cresterea in greutate dupa ce te-ai oprit din regim. Orice dieta care presupune o cantitate redusa de hrana determina o scadere a ratei metabolismului, adica vei consuma din ce in ce mai putine calorii.

De indata ce vei incepe sa mananci normal, kilogramele se vor depune mai repede deoarece organismul este obisnuit sa consume mai putin.

Nu exagera nici cu exercitiile fizice pe durata curei de slabire.

Este adevarat ca sportul te ajuta sa consumi mai multe calorii, dar asta nu inseamna sa alergi kilometri in fiecare zi.

Poti alege mersul pe jos sau inotul, important este sa fii mai activa. Foamea si oboseala nu ajuta cu nimic. Mai mult, cercetarile in domeniu au demonstrat ca un efort fizic exagerat combinat cu o alimentatie dezechilibrata slabeste capacitatea de aparare a organismului.

Dormi suficient. Este dovedit faptul ca un deficit de somn provoaca dereglari hormonale care favorizeaza depunerea grasimilor si luarea in greutate.

Ai rabdare si nu ceda tentatiilor, prima saptamana este mai grea. Foloseste-ti ambitia si tine cont de cateva recomandari care te vor ajuta sa fii in forma:

  • mananca mai putin, dar nu te infometa;

  • nu sari peste mese, mai ales peste micul dejun care trebuie sa fie bogat. Saritul meselor incetineste scaderea in greutate;

  • mananca incet, nu te grabi;

  • opreste-te din mancat imediat ce apare senzatia de satietate;

  • nu manca intre mese, cu exceptia fructelor daca timp de 2 ore nu sunt precedate sau urmate de alt aliment;

  • poti manca multe salate, insa atentie la sosurile grase;

  • consuma fructe si multe legume cu exceptia celor bogate in amidon (cartofi, morcovi, sfecla);

  • redu cantitatea de paine, paste, aluaturi sau cartofi; cel mai bine este sa consumi cereale integrale, ele iti aduc energia si fibrele necesare;

  • nu amesteca mai multe tipuri de proteine (branza, lapte, oua, carne si derivatele ei) la aceeasi masa si nu le asocia cu paine, paste, aluaturi sau cartofi;

  • atentie mare la grasimi: friptura sau mezeluri grase, unt, smantana, creme, oua, produse de patiserie, dulciuri;

  • elimina doar grasimile saturate provenite din alimente de origine animala (unt, frisca, smantana), dar nu renunta la uleiuri vegetale, ulei de peste sau lactate partial degresate;

  • ai grija in ce mod prepari alimentele, alege fripturile la gratar sau rotisor, legumele la vapori;

  • respecta regula celor 2 litri de apa pe zi;

  • un pahar de apa este binevenit exact cand ai senzatia de foame;

  • suprima bauturile gazoase dulci.

    Se recomanda: activitati fizice si tratamente corporale specializate:

    Electrostimularea musculara are ca obiectiv intarirea musculaturii, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele. Aceasta presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare care dureaza 60 minute intr-o termocuverta care se incalzeste la 70 grade producand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.

    Se recomanda un abonament de 10 sedinte de electrostimulare (60 min / sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei.

    Efectul acestora este vizibil dupa primele 3-4 sedinte, insa este necesara efectuarea a minim 10 sedinte.

    Impachetarile anticelulitice, extraordinar de benefice atat pentru eliminarea retentiei de apa, cat si pentru eliminarea celulitei.

    Impachetarile anticelulitice:

  • imbunatatesc circulatia sangelui eliminand toxinele superficiale si excesul de lichid din tesuturile adipoase;
  • netezesc portiunile pufoase ale pielii, imbunatatind si intinerind textura acesteia;
  • previn aparitia celulitei.

    Celulita, inclusiv aspectul de portocala, este mai usor de eliminat cand este intr-un stadiu incipient. In stadiile avansate de celulita se impun tratamente mai indelungate si masaj anticelulitic profesional.

    Masajul anticelulitic este o solutie foarte buna de a scapa de "coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita.

    Beneficiile masajului anticelulitic: stimularea circulatiei sanguine, spargerea si eliminarea micro nodulilor celulitici, tonifica musculatura, reducerea stratului adipos,
    redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

    Trebuie neaparat sa apelezi la tratamente corporale, la impachetari extra forte de slabit si anticelulitice cu Spa lipo sauna, Talazoterapie sau Crema de termo sudatie.

    Cel mai eficient tratament este combinatia intre electrostimulare, impachetarile anticelulita si masajul anticelulita profesional, care este un masaj usor dur si profund.

    Dupa un astfel de tratament intensiv celulita se reduce cu pana la 40% si poti da jos peste 10 cm in circumferinta eliminand stratul adipos, nodulii celulitici, apa retinuta in corp si toxinele acumulate, care ingreuneaza functionarea organismului.

    In luna MAI [in orice interval orar] la BODYCENTER DAKIMA aveti abonamente de remodelare, anticelulita la superpreturi.

    Adresa: Str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
    Program:L-V:8-22/S:9-18
    Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
    E-mail: salondakima@yahoo.com
    Web:www.dakima.ro
    <
  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre