Bronzul artificial

/ / Modificat: 2005-08-02 11:50:51

 

Departe de razele nocive ale soarelui, poti dobandi acea culoare a pielii aurie, atat de sexy. Gata cu arsurile, incepe protectia!

Daca te feresti de efectele secundare ale soarelui, ce duc in timp la imbatranirea prematura a pielii prin aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii, pigmentarea inestetica, si totusi doresti ca pielea ta sa fie bronzata, poti apela la autobronzante.

Autobronzantele pigmenteaza pielea inofensiv si in acelasi timp o protejeaza cu antioxidanti. Intotdeauna inainte de aplicare, pielea se exfoliaza pentru indepartarea celulelor moarte si se aplica si crema hidratanta prin miscari circulare, evitand zona ochilor.

In zona incheieturilor, unde pielea este mai groasa, autobronzantul pateaza. Pentru remedierea acestor pete de pe corp se aplica zeama de lamaie. Spalarea mainilor este esentiala dupa terminare. Inainte de a te imbraca, asigura-te ca a intrat bine in piele crema.

Atentie insa, trebuie sa faci diferenta intre cremele pentru fata si cele pentru piele si sa le folosesti corespunzator.

Articole recomandate

Citeste si despre