7 idei geniale pentru manichiura de Craciun

/ / Modificat: 2018-12-20
7 idei geniale pentru manichiura de Craciun

Craciunul acesta spune Adio! traditionalei manichiuri cu oja rosie. Este momentul pentru ceva nou, care sa treaca mai departe de clasicele culori rosu, alb si verde. Schimbam forma unghiilor, textura lor si, evident, designul.

Pentru a te asigura ca mainile tale arata perfect si sunt in perfecta rezonanta cu sezonul, am realizat o colectie de imagini care sa iti vina in ajutor in cazul in care iti lipseste inspiratia:

Fulgi aurii

unghii-fulgi

Pastreaza stralucirea zapezii si a ornamentelor de Craciun nu doar pe haine si machiaj, ci si pe unghiile tale! Picteaza pe degetul mijlociu un frumos fulg de nea, apoi foloseste glitter pentru inelar si aratator. Combinatia de oja alba si oja nude la culoarea pielii arata foarte bine sezonul acesta.

Ambalaj de cadouri

unghii-cadou

Motivele clasice de pe ambalajele pentru cadourile pe care le punem sub brad pot fi o sursa de inspiratie pentru manichiura festiva de Craciun. Fulgi de nea, braduti, stelute sau cadouri stilizate sunt doar cateva dintre modelele perfecte pentru manichiura de sarbatori.

Turta dulce

unghii-turta

Indiferent unde sarbatoresti anul acesta Craciunul, de pe masa de langa brad nu va lipsi cu siguranta turta dulce. Doar este desertul preferat al Mosului, nu? Atunci de ce sa nu iti desenezi pe unghii omuletii sau casuta din turta dulce. Foloseste albul pentru a ilustra glazura din zahar. Daca nu esti foarte indemanatica poti folosi sabloane speciale.

Haina Mosului

unghii-mos

Rosu intens, alb si verde. Da, am zis ca le poti evita iarna aceasta, insa culorile acestea au ceva magic, asa ca nu e nicio nenorocire daca nu poti renunta la ele. Haina Mosului poate lua forma unghiilor tale, asa ca in imaginea de mai sus.

Ghirlande luminoase

unghii-pom

Ornam bradul, semineul, casa cu ghirlande luminoase. Hai sa le facem loc iarna aceasta si pe unghiile noastre. Desi sunt multicolore, manichiura obtinuta are un aspect minimalist, delicat. Pentru un aspect glam foloseste strasuri in nuante intense.

Renii lui Mos Craciun

unghii-ren

Rudolf si prietenii sai nu au aratat niciodata atat de bine. Opteaza pentru o nuanta nude, in tonul pielii, care sa contrasteze cu cea a ojei aflata la baza. Crengutele de brad stilizate dau eleganta acestei manichiuri.

Stelute argintii

unghii-stelute

Steaua este unul dintre laitmotivele Craciunului. O poti transpune delicat pe unghii folosind oja argintie cu putin glitter aplicata peste o nuanta in albastrul cerului de noapte. Rezulta o combinatie delicata, ideal de purtat la o tinuta de seara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Manichiura

Articole recomandate

Citeste si despre