Cele mai inspirate cadouri pentru o proaspata mamica

/ / Modificat: 2019-01-07
Cele mai inspirate cadouri pentru o proaspata mamica

A da nastere unui copil este un sentiment minunat, dar este, de asemenea, o schimbare radicala in viata mamei si este, cu siguranta o perioada obositoare. Daca cineva din familia ta sau din grupul tau de prieteni tocmai a devenit mama, ii poti oferi un cadou doar pentru ea sau pe care il poate impartasi cu copilul ei. Si cu siguranta ca se va bucura foarte mult de acel dar.

1. Carti

Vor exista momente cand micutul doarme si proaspata mamica va dori sa se relaxeze si sa aiba ceva timp pentru sine. O carte este o modalitate perfecta de a o face.Nu trebuie sa fie ceva legat de maternitate, este mai bine sa alegi, de exemplu, un roman scris de autorul sau preferat.

2. Ulei de corp

Operatia de cezariana si chiar si nasterea naturala sunt procese extrem de stresante. La acestea se adauga si hranirea si ingrijirea copilului. Toata aceasta oboseala poate genera piele uscata.Pentru a ajuta la hidratarea pielii si, in acelasi timp, la relaxare, ii poti da proaspetei mamici  un ulei de corp. Acest lucru o va ajuta sa scape de stres si sa doarma mai bine, plus ca unele uleiuri ajuta la reducerea vergeturilor.

3. Cos cu bomboane

Poate ca suna putin ciudat, dar imagineaza-ti ca petreci 9 luni fara sa poti manca ceea ce iti place cel mai mult. Ar fi destul de frustrant, nu? Dar asa este, femeile insarcinate nu se pot hrani ca in mod normal.Sigur ca prietena ta va aprecia un cos care contine dulciurile sau gustarile sale preferate. Poti include bomboane, fructe, cafea si tot ce-ti trece prin cap.

4. Pantofi

In primele luni, va fi aproape imposibil ca mama sa mearga pe tocuri, deoarece trebuie sa plimbe copilul, asa ca ar trebui sa fie cat se poate de comoda.Prin urmare, unii pantofi fara tocuri sau unuii confortabili, sport, vor fi un cadou excelent, pentru ca o vor ajuta sa isi desfasoare toate activitatile fara a incheia ziua cu picioarele umflate.

5. Preparate alimentare

Fiind proaspata mamica trebuie sa invete sa faca multe lucruri, de la un moment la altul, deci este posibil ca, ingrijindu-si copilul, prietena ta sa uite sa aiba grija de ea insasi.Pentru a-i lua o mica povara de pe umeri si, de asemenea, asigurandu-te ca se hraneste  in mod corespunzator, poti pregati mancarea pentru ea si familia ei.

mancare

6. Termos

O mama trebuie sa se miste in casa, dintr-o camera in alta. Pentru a facilita rutina, ii poti da un termos pentru a-si putea lua bauturile oriunde merge.In plus, este foarte important ca o femeie care se afla in perioada de lactatie sa fie bine hidratata, pentru a stimula productia de lapte.

7. Abonament la Netflix

Avand un copil inseamna a petrece cea mai mare parte a zilei acasa, deoarece are nevoie de o rutina si nu poate iesi din casa atunci cand isi doreste.Pentru ca proaspata mama sa se distreze, ii poti oferi un abonament la un serviciu cinematografic, cum ar fi Netflix.

8. O zi la Spa

Daca ceea ce vrei este sa scapi de tot stresul pe care l-ai acumulat si sa uiti pentru un moment de toata lumea si sa te concentrezi doar asupra ta, o sedinta la spa va fi incredibila.Este o modalitate excelenta de a te rasfata si pentru a-ti reimprospata aspectul fizic. Plus ca un masaj relaxant te va face sa te simti ca intr-o  plimbare printre nori.

spa

9. Un balansoar

Daca esti gata de vizita, poti oferi ceva foarte util si la care s-ar putea sa nu te fi gandit sa cumperi. Este vorba despre un scaun balansoar.Acest lucru ii permite sa legene copilul fara a obosi, deoarece, in realitate, acesta va fi foarte confortabil si va genera o legatura mai stransa intre mama si copil.

10. Sticla de vin

Am vorbit deja despre modul in care o femeie insarcinata ar trebui sa-si petreaca cele noua luni, lipsindu-se de diverse alimente si bauturi, mai ales alcoolul.Pentru a-ti rasfata prietena, ii poti da o sticla de vin sau orice alt lichior preferat de ea. 

11. Camera foto

In general, mamele doresc intotdeauna sa surprinda cele mai frumoase momente din viata micutului lor. Telefoanele mobile si alte dispozitive permit sa surprinzi o fotografie in orice moment si au tot mai multa calitate, dar nimic nu se compara cu o camera foto.

12. Haine pentru sport

O mama are nevoie de confort in primul rand pentru a-si desfasura toate activitatile fara probleme, mai ales daca are mai multi copii acasa.Pentru a o ajuta sa se simta confortabil, ii poti oferi jambiere si haine de sport.

13. Crema de maini

Spalarea de haine, vasele, stergerea constanta a mainilor si schimbarea scutecelor pot provoca uscarea si deshidratarea pielii.Pentru ca prietena ta sa-si simta mainile netede, moi si hidratate, ii poti da o crema de maini pe care o poate lua cu ea oriunde.

crema maini

14. O dupa-amiaza libera

Ingrijirea unui copil este foarte solicitanta. Pentru a-ti arata ajutorul, te poti oferi sa te ocupi de micut intr-o dupa-amiaza.In acest fel, prietena ta si partenerul ei pot avea timp si pentru ei. Si daca este o mama singura, va putea sa se bucure de cateva ore de relaxare.

15. Masti pentru fata

Pentru a o face sa se simta mai frumoasa ca niciodata, poti sa-i dai un set de masti pentru a se ocupa o clipa si de ea.Exista mai multe tipuri si poti sa-i cumperi cate una din fiecare. Pentru ten luminos, hidratant, detoxifiant, pentru a preveni ridurile, printre multe altele.

16. Album foto

Viata bebelusilor este intensa din primele momente, astfel incat parintii lor vor dori sa fotografieze fiecare lucru nou si fiecare moment special din viața lor.Pentru a pastra aceste imagini cat mai mult ani, ii poti oferi un album de fotografii unde pot face o poveste de viata a micutului.

17. Tricouri haioase

Exista o varietate de tricouri pentru mama si copil, astfel incat prietena ta se va bucura sa se asorteze cu cel mic.Unele contin fraze amuzante si altele desene foarte dragute. Asigura-te ca alegi dimensiunea corecta si nu cumpari un model mic, astfel incat bebelusul sa-l poata folosi cateva luni.

18. Bijuterii

Ii poti da ceva ce este numai pentru ea si il poate folosi oricand sau cu o ocazie speciala.Un colier sau o bratara, cercei sau un inel vor fi cadoul perfect. Poti alege un metal care ii place sau ii poti grava numele pe respectiva bijuterie. 

bijuterii

19. Sesiune foto

Fotografiile de familie pot fi dificil de facut, deoarece aproape intotdeauna unul dintre parinti se afla in spatele camerelor.Pentru a evita acest lucru, o sesiune foto ar fi un cadou minunat. Un profesionist va obtine cadre de neuitat si foarte originale, care vor ramane o amintire pentru o viata intreaga.

20. Card pentru cadouri

Este clar ca organismul se va schimba dupa nastere, deci este posibil ca prietenei tale sa ii ia ceva timp pana va reveni la greutatea obisnuita, iar imbracamintea din sarcina i-a devenit mare.Pentru a-si reinnoi garderoba, ii poti da un card de cadou de la magazinul sau favorit, astfel incat sa-si poata alege ceea ce i se potriveste cel mai bine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maama Proaspata mamica Cadouri

Articole recomandate

Citeste si despre