Blugi fete - un must-have in garderoba fiicei tale

/ / Modificat: 2023-04-19
Blugi fete - un must-have in garderoba fiicei tale

Blugii sunt piese esentiale si versatile, potriviti pentru a fi purtati in diferite contexte si usor de asortat in tinute de zi cu zi sau pot fi inclusi in tinutele de evenimente. Blugii sunt și în cazul fetițelor articole vestimentare care pot completa cu succes garderobele tip capsulă, atat de populare.

Ce piese vestimentare sunt un must-have în garderoba fetițelor?

Rochiile sunt mereu alegeri excelente, potrivite pentru zilele călduroase de vară și pentru evenimentele speciale. Rochiile pot fi de diferite lungimi și modele. Pantalonii scurți și fustele sunt opțiuni confortabile pentru zilele călduroase de vară sau pentru activitățile care necesită multă mișcare.

Bluzele și tricourile cu mânecă scurtă sunt de nelipsit în garderoba oricărei fete. Acestea pot fi alese în diferite culori și modele, contribuind la crearea unor outfituri de joacă, de școală sau semiformale de succes. Dealtfel sunt piese practice pentru zilele obișnuite. Pentru a crea micuței tale ținute expresive, mizează pe bluze și tricouri cu imprimeuri. Variantele albe, negre sau cele bleumarin si crem cu imprimeuri vesele pot fi incluse deopotrivă în ținutele formale cu fuste și pantaloni, dar și la cele de joacă cu pantaloni de trening și sneakersi comozi.

Pentru zilele răcoroase sau pentru activitățile care necesită acoperirea picioarelor, pantalonii lungi sunt ideali. Fie că optezi pentru modele de blugi fete elastici, cargo, leggings sau pantaloni din alte materiale, inclusiv de trening micuța va beneficia de confort ridicat și libertate de mișcare.

Încălțămintea confortabilă este esențială pentru confortul și siguranța fiicei tale. O pereche de pantofi sport sau de încălțăminte de vară vor fi bune pentru activitățile zilnice. Accesoriile, precum curele, eșarfe, genți sau borsete pot adăuga un plus de stil și personalitate la garderoba fiicei tale.

Îmbrăcăminte pentru fetițe în funcție de vârstă

Îmbrăcămintea pentru fetițe trebuie aleasă în funcție de vârsta și măsura copilului. Până la vârsta de 2 ani, bebelușii și copiii mici, au nevoie de îmbrăcăminte care să fie ușor de îmbrăcat și schimbat. Se recomandă haine cu capse sau fermoar, din materiale moi și confortabile. Body-urile și salopetele sunt o alegeri bune pentru copiii mici.

Între 2 și 5 ani, copiii sunt activi și se joacă mult, deci îmbrăcămintea trebuie să fie confortabilă și să le permită libertate de mișcare. Hainele ar trebui să fie confecționate din materiale durabile, ușor de spălat și rezistente la pete.

Se recomandă pantaloni scurți și tricouri fete pentru zilele calde și pantaloni lungi și jachete pentru zilele răcoroase.

Între 6 și 10 ani, copiii își formează propriul stil și preferințe. Este important să îi oferi copilului tău libertatea de a-și alege hainele, dar să-i oferi și sfaturi și sugestii. La această vârstă, se recomandă haine care să fie ușor de combinat și de asortat. Din șifonier nu ar trebui să lipsească blugii, tricourile și bluzele colorate.

Peste 10 ani copiii au nevoie de haine care să fie adecvate pentru activitățile lor zilnice. Hainele ar trebui să fie confortabile, dar și să arate bine. La această vârstă, se recomandă haine care să fie în tendințe, dar care să fie și practice și confortabile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbracaminte fetite Imbracaminte copii

Articole recomandate

Citeste si despre