Cele mai bune mame din zodiac

/ / Modificat: 2018-02-01
Cele mai bune mame din zodiac

Despre astrologie se spune ca ne influenteaza in multe aspecte ale vietii noastre. Se pare ca nici mamele nu sunt ferite de influenta semnelor astrale, ele fiind influentate de zodiac si in ceea ce priveste modul in care se poarta cu copiii.

Orice mama isi doreste sa ii ofere o educatie buna pruncului ei, sa se inteleaga bine cu copilul, in afara de dragostea ei neconditionata. Insa modul in care mamele isi educa micutii difera, poate si cu putina influenta din partea zodiacului. Unele mame sunt mai exigente, altele sunt mai permisive, unele dau dovada de mai multa blandete in relatii cu micutii lor, altele au o atitudine mai dura.

Cele mai bune mame din zodiac

Iata cum spun astrele ca te descurci in ipostaza de mama, in functie de zodia ta:

1. Pesti

Mamele din zodia Pestilor sunt considerate unele dintre cele mai bune, fiindca insufla copiilor lor dragostea pentru arta si le incurajeaza creativitatea. Copiii vor invata de la ele sa trateze oamenii cu bunatate si compasiune, sa aiba grija de natura, dar si sa aiba un spirit independent.

Poate ca nu vor sti intotdeauna sa ii invete sa isi realizeze visurile, insa vor fi mereu langa ei cu cele mai bune sfaturi si ii vor sprjini.

2. Berbec

Mamele din zodia Berbecului cresc copiii in spiritul aventurii, ii incurajeaza sa incerce lucruri noi, sa lupte pentru ideile lor. Ii stimuleaza pe copii sa participe la activitati extrascolare, precum orele de dans sau de pictura.

Uneori au nevoie de o doza mai mare de rabdare, ca sa inteleaga foarte bine nevoile copilului.

3. Gemeni

Gemenii sunt optimisti, isteti si plini de viata. Mamicile nascute sub acest semn zodiacal, vorbesc deschis cu copiii lor, ceea ce le dezvolta abilitatile de comunicare. Un lucru care o face pe mama nascuta in aceasta zodie sa fie unica este faptul ca are mereu rabdare sa isi asculte copiii si sa ii inteleaga.

Mamele Gemeni organizeaza si cele mai frumoase petreceri pentru copii, asa ca putem spune ca sunt genul de mame "cool". Nu ar trebui sa te surprinda sa vezi o mama-gemeni dansand cot la cot cu copilul ei la petreceri!

4. Capricorn

Mamele din zodia Capricorn le insufla copiilor calitati precum corectitudinea, ii invata sa dea dovada de etica si sa fie loiali. In acelasi timp, doresc ca odraselele lor sa dea dovada de disciplina in ceea ce fac, uneori pot fi un pic severe. In plus, ele isi invata copiii sa aprecieze familia.

5. Taur

Mamele Taur sunt incredibil de rabdatoare si cu picioarele pe pamant. Uneori pot insa da dovada de incapatanare, ceea ce le poate crea mici probleme atunci cand copiii vor deveni adolescenti.

Mamele din acest semn zodiacal isi educa micutii astfel incat acestia sa dea dovada de apreciere pentru natura si frumos.

6. Balanta

Femeile nascute in zodia Balantei sunt echilibrate si pasnice, le place sa aiba armonie in casa, de aceea sunt mediatori la certurile dintre copii.

Au o atitudine prietenoasa cu copiii, considera ca vorba buna este intotdeauna cheia atunci cand copilul a facut o pozna, sa il faca sa inteleaga ca a gresit. Femeile din zodia Balanta isi invata, de asemenea, copiii sa fie respectuosi. Le place sa fie tipul de mama-prirtena, nu autoritara.

7. Rac

Protectoare, atenta, mereu gata sa isi asculte copilul si sa il indrume: aceasta este mama din zodia Rac. Isi incurajeaza copilul sa fie creativ, tocmai fiindca Racii sunt prin definite niste firi visatoare si creative, iar atunci cand il vede suparat incearca toate metodele ca sa ii readuca zambetul pe buze.

Mamicile Rac sunt devotate si prefera sa puna nevoile celor din jur pe primul loc, neglijandu-se deseori pe ea insasi. 

8. Sagetator

Mamele din zodia Sagetator se poarta exemplar cu copiii. Incep sa calatoreasca impreuna cu micutii de a varste fragede, le insufla setea de cunoastere, dar si un sentiment de independenta. Uneori pot fi un pic impulsive.

9. Fecioara

Mama din zodia Fecioara fac orice pentru puii lor, isi educa pruncii sa fie puternici si sa nu renunte la primul obstacol. Firi perfectioniste, mamele Fecioare vor disciplina de la copiii lor.

10. Scorpion

Mamele din Scorpion isi invata copiii sa fie loiali, onesti, sa spuna adevarul. Va pune nevoile familiei sale mai presus de ea si isi va apara copiii ori de cate ori simte o amenintare. Au si o buna intuitie.

Fiindca Scorpionii nu suporta minciuna, risca sa fie destul de exigenti cu copiii lor si sa le aplice cate o pedeapsa din cand in cand. 

11. Varsator

Mamele Varsator se vor asigura ca micutii ei stiu sa se descurce chiar si in cele mai dificile situatii, ii invata sa aiba spirit curajos. Uneori, li se intampla sa isi mai piarda rabdarea si sa ii certe pe cei mici, insa are grija sa isi recunoasca mereu greselile si sa isi asigure copiii de iubirea ei.

12. Leu

Mama din zodia Leu este ea insusi un spirit de copil, este pusa pe sotii si este gata sa puna la cale cea mai tare petrecere pentru odorul ei. Isi iubeste nespus copiii, de aceea este gata sa le cam faca toate mofturile. Ii invata de mici sa daruiasca si le insufla dragostea pentru frumos.

Sursa: yourtango.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama zodii Mama buna Viata de parinte

Articole recomandate

Citeste si despre