3 idei distractive care te vor ajuta sa organizezi petrecerea copilului tau in parc

/ / Modificat: 2022-08-16
3 idei distractive care te vor ajuta sa organizezi petrecerea copilului tau in parc

Petrecerile aniversare pentru copii organizate in aer liber pot fi cele mai distractive, asta pentru ca singura limita este data de propria imaginatie. Atat timp cat parintii si invitatii respecta regulile parcului, petrecerea organizata in cinstea celui mic poate fi cat se poate de distractiva.

Partea placuta a unei petreceri organizate in parc sau in orice alta zona amenajata in aer liber este aceea ca poate include un numar foarte mare de invitati, de la membrii familiei, grupuri de prieteni, vecini si pana la colegi de munca. Deoarece parcurile si zonele de distractie amenajate in aer liber sunt atat de ample, nu este nevoie sa reduceti lista de invitati. in plus, majoritatea parcurilor si zonelor de petrecere includ o serie de facilitati, de la foisoare, apa, electricitate, iluminat si pana la gratare, mese si bancute. Cu astfel de facilitati, petrecerea poate tine pana la amurg, iar oaspetii de toate varstele se vor simti grozav. 

Iata 3 idei distractive care va vor ajuta sa organizati copilului o petrecere aniversara in aer liber de neuitat:

Optati pentru serviciile oferite de animatori

Daca parintii doresc sa aiba un pic de timp liber pentru ei insisi, sa se relaxeze si sa discute in tihna cu ceilalti invitati, atunci pot opta pentru serviciile oferite de animatori de petreceri pentru copii. Divertismentul asigurat de animatori ii va captiva pe cei mici si le va asigura o petrecere grozava, timp in care parintii se vor distra si ei. De la magicieni, pictori de fete si pana la artisti cu baloane, animatorii se asigura ca micutii se bucura de petrecere. Din moment ce copiii sunt amuzati si parintii au parte de relaxarea pe care o merita, animatorii reprezinta o prezenta foarte apreciata la petrecerile celor mici.

Pregatiti un gratar

Pentru maestrii gratarului care doresc sa se bucure de o zi in aer liber pregatind cel mai delicios gratar, exista optiunea de a face asta intr-o zona special amenajata. Gratarul la o petrecere aniversara pentru copil este o idee grozava. Daca veti gasi mai multe gratare libere in ziua petrecerii, atunci veti putea oferi oaspetilor preparate calde in cel mai scurt timp. Rugati-va prietenii sa va ajute sa pregatiti gratarul si distractia se va incinge in mod sigur. 

Inchiriati un camion cu mancare

Pentru cei care nu doresc sa gateasca, inchirierea unui camion cu mancare reprezinta o modalitate excelenta de a oferi oaspetilor o masa delicioasa. Camionul cu mancare nu numai ca furnizeaza diferite preparate, bauturi, ustensile, tacamuri si altele asemenea, dar nici nu implica curatenia de dupa. Exista diferite tipuri de camioane cu mancare in functie de propriile preferinte si mai ales in functie de preferintele copilului, de la camioane care prepara clatite dulci si sarate, gogosi, inghetata si gustari sarate pana la camioane cu hot-dogs, burgers si alte preparate tip fast-food. Oaspetii isi pot comanda ceea ce isi doresc, iar dupa masa, vor debarasa gunoiul in pubelele special amenajate in parc. Camionul cu preparate reprezinta o idee foarte convenabila de a va distra alaturi de oaspeti fara sa aveti nicio grija. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Petrecere copii

Articole recomandate

Citeste si despre