Cum sa alegi meditatorii cei mai buni pentru copilul tau?

/ / Modificat: 2011-11-28
Cum sa alegi meditatorii cei mai buni pentru copilul tau?

Cand decizi ca micutul tau are nevoie de un meditator, alegerea acestuia iti poate da mari batai de cap. Tine cont de cele mai importante criterii pentru alegerea meditatorilor.

Meditatiile pot fi de ajutor pentru copiii care au dificultati cu o anumita materie, pentru cei care se pregatesc pentru un examen important, dar si pentru copiii cu abilitati exceptionale, care vor sa se pregateasca mai bine intr-un domeniu.

Calculeaza acum!

Cat costa educatia copilului tau?


Alegerea meditatorului poate fi de multe ori dificila, dar decizia corecta se bazeaza pe 4 factori importanti:

Studii

In functie de materia pentru care micutul tau vrea sa se pregateasca suplimentar, studiile sunt un element cheie. Parintii pot alege un meditator care nu si-a terminat inca studiile, daca materia este una accesibila, cum sunt multe limbi straine.

Pentru stiintele exacte este insa recomandata alegerea unui meditator cu studii universitare terminate. Daca acestea sunt insotite si de o diploma in pedagogie, meditatorul va cere mai multi bani, dar ar putea obtine rezultate bune mai repede cu micutul tau.

Experienta

Cunostintele de exceptie intr-un domeniu nu sunt de multe ori suficiente pentru un meditator bun. Abilitatea de a lucra cu copiii, de a face fata unui micut dificil si de a-l motiva cu succes, se invata de obicei din experienta.

Recomandari

Recomandarile contribuie in mod semnificativ la alegerea unui meditator. Cere ajutorul altor parinti, al invatatorului sau profesorilor micutului tau. Daca recomandarea calduroasa vine de la cineva de incredere, sansele de a gasi meditatorul potrivit sunt mai mari.

Interactiunea cu micutul tau

Inainte de a cauta un meditator pentru micutul tau, cere-i parerea cu privire la sexul acestuia. Unii copii se simt mai bine cand invata alaturi de o femeie, in timp ce altii relationeaza mai bine cu un barbat.

Nu poti sti daca ai facut alegerea potrivita dupa prima lectie. Abia dupa 7-8 sedinte, poti observa daca relatia dinte meditator si copil este benefica pentru micutul tau.

Cu cat sunt mai mici, cu atat copiii sunt mai sensibili la mediul in care invata. Pentru un copil din ciclul primar, este recomandata alegerea unui meditator dispus sa se deplaseze la domiciul tau.

Daca ai ales meditatorul potrivit, nu uita sa-i ceri in mod regulat informatii despre progresul micutului tau. Poti chiar sa-l rogi pe copil sa te invete si pe tine lucrurile noi cu care s-a familiarizat, pentru a-l ajuta sa fixeze mai bine informatia in memorie.

Iar pentru a asigura viitorul copilului tau, alege un cont de economii. Planul de economisire pentru educatie EduPlan, oferit de BRD Asigurari de Viata, este un plan de economisire pe termen mediu si lung, care va ajuta sa acumulati banii necesari pentru cheltuielile esentiale din perioada studiilor copilului, cand acesta depinde financiar de familie, sa transformati in realitate visele lui si sa ii puteti oferi un viitor sigur din punct de vedere financiar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meditatii Educatie

Articole recomandate

Citeste si despre