Dieta cu suc de varza: slabesti vizibil in 14 zile

/ / Modificat: 2013-09-26
Dieta cu suc de varza: slabesti vizibil in 14 zile

Este imposibil sa nu fi auzit pana acum de dieta de slabit cu supa de varza sau de minunatele efecte ale acestei legume asupra siluetei. Intr-adevar, varza are proprietati desavarsite atunci cand vine vorba despre slabire, iar daca vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus, trebuie sa o incluzi in alimentatia ta de zi cu zi. Dar cum sa consumi varza?

Supa de varza nu are un gust prea grozav, mancarica de varza are mai multe calorii decat ai tu nevoie, iar salata de varza poate deveni plictisitoare. A mai ramas o varianta, ultima si cea mai eficienta: sucul de varza.

Dieta cu suc de varza te poate ajuta sa slabesti vizibil in 14 zile. In plus, iti detoxifica organismul si te ajuta sa ai mai multa energie.

Cum prepari sucul de varza

Pentru a obtine suc de varza, ai nevoie de un storcator. Indeparteaza frunzele lovite si cotorul si taie varza in bucati mai mici. Este indicat sa-ti faci cantitati mici de suc, de mai multe ori pe zi, deoarece varza se oxideaza si isi pierde din proprietati destul de repede.

Gustul sucului de varza nu este pe placul oricui, tocmai de aceea iti recomandam sa il amesteci cu alte sucuri de legume sau fructe. De exemplu, poti amesteca sucul de varza cu suc de mere, cu suc de portocale sau cu suc de morcovi. In acest fel, nu doar ca obtii un gust mai bun, dar asimilezi si mai multe substante benefice.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta Slabit rapid

Articole recomandate

Citeste si despre