Relatiile intime cu copilul in preajma

/ / Modificat: 2018-09-28
Relatiile intime cu copilul in preajma

Oricat de mult ti-ai dori sa separi faptul ca esti parte dintr-un cuplu care da, are relatii intime si in acelasi timp parintele unui copil, este imposibil, pentru ca mai devreme sau mai tarziu cele doua aspecte se vor intersecta, vrei nu vrei.

Atunci cand devii parinte este dificil sa gasesti timp astfel incat sa ai o viata intima satisfacatoare, dar urmand cateva sfaturi si reguli simple, relatia de cuplu nu numai ca nu va avea de suferit, dar s-ar putea sa recapete din scanteia care a contribuit la aparitia prichindelului pe lume.

Nu te limita la dormitor

Daca inainte sa ai un copil relatiile voastre conjugale se desfasurau doar in intimitatea dormitorului matrimonial, acum ca cel mic doarme in aceiasi camera cu voi, s-ar putea sa simti ca te confrunti cu o problema. Ei bine, casa ta are si alte camere nu? Canapeaua din sufragerie, biroul sau chiar dusul sunt rezolvarea cea mai simpla, atat timp cat nu faceti prea multa galagie!

Redefineste notiunea de sex

Chiar daca nu ai timp pentru o partida de amor, asta nu inseamna ca nu poti sa fii intima cu cel care iti sta alaturi. Daca treceti unul pe langa celalalt prin hol, puteti sa va sarutati si sa va atingeti, doar pentru a va reaminti ca nu sunteti numai parinti, ci si parteneri.

Si daca te simti prea epuizata dupa o zi in care ai avut grija de cel mic, ai lucrat de acasa, ai spalat, ai calcat, ai facut curat si mancare si ai fost si la cumparaturi (cu bebe dupa tine), lasa-ti partenerul sa isi gaseasca satisfactia in fata ta...privindu-l s-ar putea sa iti dispara oboseala si sa iti vina totusi cheful.

Profita de somnul de dupa amiaza

Daca in weekend, atunci cand sunteti cu totii acasa, copilul trage un pui de somn dupa escapada din parc, lasa spalatul vaselor si platitul facturilor si profita pentru a te apropia de partenerul tau; astfel vei evita si oboseala de seara si va veti putea iubi la lumina zilei!

Gaseste un babysitter si iesiti din casa

Apeleaza la o persoana care te poate ajuta sa stea cateva ore cu micutul vostru si iesiti in oras la intalnire; mergeti la restaurant, la film, deconectati-va si bucurati-va unul de celalalt. Cand veti ajunge acasa cu siguranta pasiunea dintre voi va iesi la iveala pentru cateva momente de neuitat. Faceti o regula si stabiliti cate o astfel de intalnire o data pe saptamana, si tu si el aveti nevoie de astfel de episoade romantice.

Nu astepta o initimitate care nu va veni niciodata

Expertii considera ca daca bebelusul nu are mai mult de 6 luni, poti sa ai relatii intime chiar si cu el in camera, asa ca lasa-l sa doarma linistit in patutul sau si faceti-va comozi...pe podea! Cel mic nu va avea de suferit daca are doi parinti zambitori dis de dimineata.

Seductia...arma fatala

Daca partenerul tau este la serviciu in timp ce tu esti acasa cu copilul, aduceti viata voastra intima la gloria de dinainte de a ramane insarcinata si schimbati mesaje erotice pe parcursul zilei; suna-l in pauza de pranz si povesteste-i ce intentii ai cu el cand ajunge acasa. Lasa-i biletele prin casa in care sa iti proclamezi dorintele, cu siguranta ii vei stimula...interesul. Si apetitul sexual.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cuplu Relatie cuplu copil Relatie cuplu dupa nastere Relatie cuplu parinti

Articole recomandate

Citeste si despre