Plec in vacante doar cu mama sau cu fiica mea. Sotul meu ramane acasa, iar asta ne intareste relatia!

/ / Modificat: 2023-05-15
Plec in vacante doar cu mama sau cu fiica mea. Sotul meu ramane acasa, iar asta ne intareste relatia!

Atat eu, cat si sotul meu lucram de acasa si ne vedem tot timpul. Calatoriile fara el ne permit sa ne exploram pe noi insine si nevoile noastre. Relatia noastra este puternica, iar faptul ca petrecem uneori timp departe unul de celalalt ne ofera pauza de care avem nevoie!

In noiembrie 2021, am petrecut o luna extraordinara in Florenta cu fiica mea, care atunci avea 3 ani, si cu mama mea. A fost incredibil. Am vizitat muzee si galerii de arta, am mancat gelato si pizza pe saturate si ne-am bucurat de plimbarile lungi, de faptul ca puteam explora locurile acelea frumoase fara niciun program sau nevoia de a da socoteala cuiva. In timp ce eu eram in vacanta, sotul meu a ramas singur acasa.

Atat eu, cat si sotul meu lucram de acasa, iar fiica noastra nu merge inca la scoala. Deci suntem parinti care stau acasa full-time si care, de asemenea, conducem afaceri de la birourile noastre de acasa. Din acest motiv, suntem impreuna tot timpul - la propriu. Locuim, de asemenea, la tara, asa ca suntem oarecum singuratici, dar functioneaza pentru noi, deoarece ne place sa avem spatiu si intimitate. In timpul pandemiei, am stat in permanenta in casa. Aveam nevoia de o pauza de la viata de acasa, de la serviciu, de la rutina de zi cu zi.

Sotului meu nu-i place sa calatoreasca

Sotul meu nu este cel mai mare fan al calatoriilor - cel putin nu genul de calatorii care imi plac mie, pentru perioada de timp pe care o doresc. Mie imi place sa plec pentru o luna pentru a ma cufunda in locul in care ma duc; consider ca acest lucru ne da timp mie si fiicei mele sa ne acomodam si sa profitam la maximum de timpul petrecut impreuna. Sotului meu ii place sa fie acasa la tara si sa lucreze, sa aiba grija de cainii nostri, sa fie linistit.

Acest lucru ne ofera posibilitatea de a fi asa cum fiecare dintre noi considera ca este potrivit. Timp de o luna nu trebuie sa ma consult cu sotul meu pentru a vedea daca vrea sa iesim la cina in oras, daca intalnirea mea de la Zoom va interfera cu programul lui sau daca il deranjeaza faptul ca scriu pe laptop in mijlocul noptii cand nu pot dormi. De asemenea, sotul meu se poate bucura de timpul sau in conditiile sale, fara a fi nevoit sa raspunda mereu in fata mea.

Acest lucru functioneaza pentru noi pentru ca mariajul nostru este puternic!

Unii oameni ar putea crede ca este ciudat ca plec fara sotul meu. Dar uneori plecam impreuna la final de saptamana, de obicei la plaja sau intr-o statiune, unde fiecare dintre noi are parte de o pauza si unde totul este asigurat. Ne plac aceste tipuri de vacante mai scurte.

Vacantele mele cu fiica si mama mea functioneaza pentru ca mariajul nostru este stabil si se bazeaza pe dragoste, respect si incredere. Ne iubim unul pe celalalt mai mult decat orice, dar aceste vacante ne ofera o pauza placuta. De asemenea, vorbim in fiecare zi atunci cand suntem departe unul de celalalt, de cele mai multe ori prin video, astfel incat sa ne putem conecta.

In plus, timpul petrecut separat ne face sa ne apreciem si mai mult unul pe celalalt. Cand ne reunim ca o familie, suntem atat de fericiti - ne-am bucurat de timpul petrecut separat, dar este ca si cum nu ne-am fi despartit niciodata.

  • Articol tradus si adaptat dupa un material publicat pe site-ul Insider.
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta Vacanta cu familia Concediu familie

Articole recomandate

Citeste si despre