Tine microbii si virusurile la distanta de familia ta. Cum alegi cele mai sigure si potrivite produse sanitare

/ / Modificat: 2020-10-21
Tine microbii si virusurile la distanta de familia ta. Cum alegi cele mai sigure si potrivite produse sanitare

Sanatatea si siguranta copiilor sunt pe primul plan pentru orice parinte, in special in aceasta perioada in care amenintarea coronavirusului planeaza oriunde ne-am afla.

Sezonul rece in pandemie este cu atat mai complicat cu cat specialistii avertizeaza ca virusurile obisnuite pentru aceasta perioada se pot suprapune cu infectii cu SARS-Cov-2. Prin urmare, este nevoie de si mai multa atentie cu curatenia si igiena decat in anii trecuti.

Stii deja - si ti-ai invatat si copilul - ca respectarea normelor elementare de igiena este esentiala pentru a ne feri de COVID-19, acest "Bau-Bau" care ne-a dat tuturor viata peste cap in ultimele luni. V-ati convins deja - si tu, parinte, si copiii - ca masca de protectie este esentiala, fie ca este sau nu placut sa o porti ore in sir peste nas si gura. Dincolo de toate aceste masuri pe care le iei atunci cand nu esti acasa, trebuie, insa, sa te asiguri ca sunteti in siguranta si in sanul familiei. Ai nevoie, prin urmare, de produse de igiena si de curatenie eficiente, care sa omoare bacteriile, virusurile, agentii alergeni si care sa va asigure, astfel, un mediu sanatos de trai.

Curatenie riguroasa, mediu sanatos

Oricat de mult ai incerca sa pastrezi distanta fizica fata de altii, oricat de atent ai fi cu purtarea corecta a mastii sanitare si cu igiena mainilor la scoala, la serviciu sau in magazine, riscul sa aduci coronavirusul si alte microorganisme in caminul tau este destul de ridicat.

Pentru linistea si sanaatea ta, magazin online de birotica si papetarie Cluj a pregatit o oferta de produse de curatenie care au si proprietati dezinfectante. Produsele pe baza de clor curate si igienizeaza foarte bine suprafetele pe care microbii, mucegaiul si fungii se pot dezvolta in voie, iar familia ta va uita, astfel, de orice probleme de sanatate.

javel pulverizator

In baie, mediul favorit al microorgaismelor nocive, in special datorita umiditatii crescute, foloseste solutii dezinfectante puternice si cu eficienta dovedita in timp.

Igiena, la fel de importanta si acasa, si in colectivitate

Masurile preventive de igiena personala sunt la fel de importante si acasa, cum sunt cand ne aflam in colectivitate si avem atat de mare grija sa ne spalam des si corect pe maini.

sapun lichid

Cu sapunul lichid dezinfectant antibacterian Hygienium toata familia va fi in deplina siguranta in lupta cu microorganismele care pot crea probleme serioase de sanatate, iar pielea va fi protejata si ea, datorita agentilor de catifelare din componenta produsului. Folosit nediluat, sapunul lichid dezinfectant Hygienium are proprietati bactericide certificate, ceea ce reprezinta o garantie pentru sanatatea oricarei familii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre