Lenjeriile Hobby Home, luxul care defineste un camin fericit!

/ / Modificat: 2021-09-02
Lenjeriile Hobby Home, luxul care defineste un camin fericit!

Vrei sa te rasfeti cu cele mai elegante lenjerii de pat? Colectia Hobby a adunat la un loc produse de calitate superioara, care iti vor satisface garantat toate pretentiile legate de design si materiale. Cu o denumire ce te duce cu gandul la intimitatea si caldura unui camin fericit, articolele Hobby Home pot fi un cadou special pentru tine si cei dragi. Ce ar fi sa incluzi pe lista cumparaturilor de sarbatori si aceste minunate seturi de 3, 4, 7 sau 12 piese?


Culorile variate si imprimeurile inedite te vor cuceri de la prima vedere, iar materialele exceptionale din care sunt confectionate le vor face absolut irezistibile. Din bumbac poplin, bumbac satinat sau fibre de bambus, aceste lenjerii au atins un nivel elevat de opulenta.


Dormitorul tau va fi scos din anonimat, capatand un aer sofisticat, cu parfum regal. Oamenii de succes spun ca atunci cand investesti in produse de calitate ai cele mai mari beneficii. La fel se intampla si in cazul cearsafurilor si cuverturilor. Pachetele scoase la vanzare au preturi pentru toate buzunarele. Fie ca optezi pentru o lenjerie de pat single sau pentru una special creata pentru pat dublu, costurile sunt extrem de avantajoase, in special in aceasta perioada, cand au loc reduceri de pana la 40%.

Designul acestei colectii de lenjerii cucereste prin culori calde si elemente artistice care acopera o plaja larga de domenii, de la cele geometrice, florale, cu fluturi sau pisici, pana la cele simple si discrete. Intreaga gama transmite un aer prietenos si nobil atunci cand o privesti.

O idee excelenta de cadou chiar si pentru cele mai pretentioase persoane o reprezinta seturile compuse din 7 piese pentru pat matrimonial. Cearsafurile pentru pat si pilota din bumbac satinat cu dantela, fetele de perna si cuvertura vin ambalate intr-o cutie eleganta de carton, pe care o poti oferi in dar la orice ocazie aniversara.

Seturile de lenjerii din bumbac poplin cu 4 piese scot in evidenta tesatura subtire, din fire fine, care este recomandata in special pentru sezonul cald. Asigura un somn odihnitor si previn transpiratia ce poate aparea pe timpul noptii.

Daca vrei sa aduci eleganta in dormitorul tau, atunci articolele Hobby Home din bumbac 100% satinat sunt pentru tine. Fara amestec de alte fibre, aceste textile de lux au o suprafata neteda, usor lucioasa, care straluceste la lumina.

Lenjerii de pat

Cel mai mare avantaj al materialelor din fibre naturale este ca pot fi utilizate chiar si de cei care sufera de alergii la acarieni sau la orice alte substante chimice folosite in industria textila. Pe langa bumbac, si fibrele de bambus 100% castiga din ce in ce mai mult teren pe piata asternuturilor de pat. Seturile confectionate din tesaturi naturale sunt cea mai buna alegere pe care o poti face.

Consulta colectia de lenjerii Hobby Home de pe siteul PatulMeu.ro si profita de cele mai mari reduceri de preturi. Fa-ti un cadou tie sau familiei tale indiferent de ocazie, fie ca este vorba de o nunta, de casa noua, o aniversare sau orice alt eveniment ce merita sarbatorit. Rasfata-te cu cele mai bune materiale de pe piata si bucura-te de imprimeurile absolut spectaculoase!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lenjerie pat copii

Articole recomandate

Citeste si despre