iRobot lanseaza cel mai avansat robot aspirator cu mop 2 in 1

/ / Modificat: 2022-09-30
iRobot lanseaza cel mai avansat robot aspirator cu mop 2 in 1

iRobot OS 5.0permite seriei de roboti j7 sa evite mai multe obiecte si sa curete mai multe zone specifice; ofera un control mai mare cu ajutorul comenzilor vocale, si un control personalizat pentru intreaga gama

iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT),liderul categoriei de roboti casnici, a lansat astazi noul Roomba Combo j7+, cel mai avansat robot aspirator cu mop, impreuna cu actualizari inteligente ale sistemului de operare iRobot OS 5.0.

Produsul este conceput pentru locuinte in care se gasesc multi-suprafete precum covoare, carpete si podele dure si este destinat celor care isi doresc un aspirator robot dotat cu mop. Roomba Combo j7+ se deosebeste de orice alt robot 2 in 1prin faptul ca aspira si sterge in cadrul unui singur program, economisind timp si mentinand podelele ingrijite si curate. Acest lucru este posibil datorita unui mop total retractabil care se ridica in partea de sus a robotului atunci cand intalneste zone cu carpete si covoare – primul 2 in 1 de acest fel,pentru a evita murdarirea si udarea suprafetelor cu covor si carpete. iRobot OS 5.0 introduce noi functii si experiente digitale care imbunatatesc inteligenta si capacitatea de personalizare a functiilor intregii game de roboti cu conectare Wi-fi, oferind actualizari atent gandite pentru proprietarii de animale de companie, familiile ocupate si cei care cauta mai mult control asupra modului in sunt curatate pardoselile.

„iRobot OS ofera inteligenta care alimenteaza robotii nostri. Aduce la viata produse casnice, atent gandite si inteligente,care respecta, se integreaza,inteleg casa si stilul de viata al utilizatorului, transformand robotii nostri intr-un partener valoros si de incredere ce il au in casa”, a declarat Colin Angle, presedintesi CEO iRobot.

Roomba Combo™ j7+ imbina perfect inteligenta si stemul de operare iRobot OS cu hardware-ul proiectat pentru a oferi clientilor o solutie unica ce raspunde nevoilor de curatare a podelelor prin aspirare si stergere, capabil sa pastreze carpetele, covoarele si podelele dure mai curate si proaspete in fiecare zi, astfel incat clientii sa se poata bucura de lucrurile cu adevarat importante.

Roomba sarbatoreste in acest an 20 de ani,iar cu aceasta ocazie, iRobot OS ofera in dar gamei noastre de produse conectate Wi-fi mai multa inteligenta, permitand noi moduri de curatare pentru clientii existenti iRobot.

Cel mai avansat robot aspirator cu mop 2 in 1 - Roomba Combo j7+

 Aspirator robot

„Pana astazi, multiroboti de curatare 2-in-1 de tipul aspirator si mop au oferit o experienta precara utilizatorilor, deoarece necesita programe diferite care consuma timp pentru aspirare si stergere,sau fac mai multa mizerie prin faptul ca nu ridica complet mopul cu laveta pentru a evita udarea si murdarirea zonelor cu carpete si covoare. Roomba Combo j7+ rezolva in mod unic toate aceste probleme pe care utilizatorii le-au intampinat pana acum”, a declarat Keith Hartsfield, director produse iRobot. „Datorita sistemului de operare iRobot OS, aspiratorul Roomba Comboj7+ va deveni din ce in ce mai inteligent, deoarece va descarca automat noi capabilitati ori de cate ori le lansam. De fiecare data cand sunt dezvoltate noi imbunatatiri, robotul le primeste automat, ca prin magie.”

Spre deosebire de alte produse 2-in-1,Roomba Combo j7+ aspira mai intai carpetele si covoarele, apoi aspira si sterge simultan podele dure, economisind timp utilizatorilor prin curatarea zonei printr-o singura trecere. Folosind senzori avansati, robotul este capabil sa detecteze diferite tipuri de podea. Cand Roomba Combo j7+ se apropie de carpete si covoare, bratele cu mopul complet retractabil, ridica suportul cu laveta umeda in partea de sus a robotului–similar unei masini decapotabile care isi ridica acoperisul - prevenind mizeria umeda.

Datorita sistemului de operare iRobot OS si sistemului Precision Vision Navigation cu care este dotat robotul, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la curatare si obiectele pe care acesta le intalneste. Roomba Comboj7+ recunoaste peste de 80 de obiecte comune1, ceea ce ii permite robotului sa curete la comanda mai multe locuri specifice, cum ar fi in jurul litierei animalului de companie, in jurul vasului de toaleta, in zona masinii de spalat vase precum si in multe alte locuri. De asemenea, permite robotului sa detecteze si sa evite obstacole precum snururi, haine, pantofi, sosete, rucsacuri, boluri, jucarii pentru animalele de companie si excrementele solide ale acestora. Pentru a face curatarea si mai usoara, utilizatorii pot asocia robotul cu un asistent vocal si ii pot spune pur si simplu sa curete anumite camere sau anumite obiecte din casa dvs. Robotul face instant ceea ce ii este solicitat.2Roomba Combo j7+ intelege aproximativ 600 de comenzi vocale, mai mult de cat orice alt robot aspirator 2-in-1. Utilizatorii isi pot personaliza modul de curatare Roomba Combo j7+ cu ajutorul aplicatiei iRobot Home, avand posibilitatea de a alege exact ce camere necesita aspirare si stergere de tip mop, sau doar aspirate, totodata pot ajusta cantitatea de solutie de curatare pe care doresc sa o distribuie mopul.

Singurul mop total retractabil care se ridica in partea de sus a robotului pentru a mentine covoarele mereu uscate

Alti roboti de curatare de tipul 2 in 1 ridica suprafata cu laveta a mopului doar cativa milimetri – sau chiar deloc – si, in consecinta, pot lasa multa mizerie sau uda covorul. Roomba Combo j7+ este singurul aspirator robot 2-in-1 cu un mop care se ridica in partea de sus a robotului, complet,departe de carpete sau covor. Doua brate metalice, complet retractabile, durabile, ridica mopul atunci cand robotul detecteaza zone cu covor, prevenind udarea sau murdarirea acestora.

Primul robot aspirator si mop cu adevarat autonom

Roomba Comboj7+ este cu adevarat usor de utilizat. Robotul detecteaza cand este atasata laveta pentru mop si rezervorul plin cu solutie- in acest caz trece automat in modul de stergere pentru pardoseala. Alte dispozitive 2-in-1 au un mop pe care trebuie sa-l atasati manual dupa ce ati terminat aspirarea, ceea ce inseamna timp si munca suplimentara. Cu Roomba Combo™ j7+, bratul mopului este deja atasat si gata de utilizare. In plus, cu ajutorul sistemului de eliminare automata a murdariei Clean Base®, puteti uita de aspirare luni intregi. Sistemul Clean Base permite aspiratorului Roomba Combo j7+ sa goleasca murdaria si deseurile colectate intr-un sac inchis, care nu trebuie schimbat timp de pana la 60 de zile.

iRobot OS 5.0 Home Intelligence – Curatati unde doriti, cand doriti

Sistemul de operare iRobot OS ofera o experienta premium si personalizabila pentru toti clientii sai, inclusiv pentru posesorii de animale de companie, familiile ocupate si totodata, pentru oricine care cauta mai mult control atunci cand este vorba despre curatenie. Ca parte a evolutiei continue a sistemului de operare iRobot OS, compania introduce noi functii si experiente digitale bine gandite care imbunatatesc inteligenta, personalizarea si controlul intregii game de aspiratoare robot Roomba mopuri robot Braava jet™, produse cu posibilitate de conectare Wi fi .3 Extinderea capacitatii de recunoastere a obiectelor permite mai multe comenzi, o navigare precisa, evitarea cu success a obstacolelor, recunoasterea mai multor etaje si dezvoltarea mai multor functii dedicate posesorilor de animale de companie, decat orice alt robot.3

  • Curata mai multe locuri specifice la comanda – Noi recomandari pentru zone de curatare extend vocabularul vizual al sistemului de operare iRobot. Pe langa obiectele enumerate anterior: canapele, mese sau blaturi de bucatarie, bradul de Craciun, aspiratoarele robot Roomba cu Imprint® Smart Mapping si mopul robot Braava jet m6 pot acum detecta si recomanda in mod proactiv zone de curatare precum zonele din jurul masinii de spalat vase, cuptorului, in jurul zonei de depozitare a gunoiului sau a vasului de toaleta, in jurul bolurilor cu mancare pentru animale de companie.3Utilizatorii isi pot personalize inclusive Harta inteligenta prin marcarea in aplicatie a unor zone precise, pentru curatare in functie de propriile nevoi. Folosind dispozitive compatibile cu Alexa sau  Google Assistant, utilizatorii pot invata robotul sa curete aceste zone cu ajutorul comezilor vocale, totul devenind mult mai simplu.
  • Evita mai multe obstacole – Aspiratoarele robot din seria j Roomba pot detecta si evita chiar mai multe obstacole decat inainte, oferind o mai mare siguranta familiilor ocupate si posesorilor de animale de companie,ca treaba va fi facuta. Robotii Roomba Seria j vor recunoaste si evita de acum: jucariile si bolurile pentru animale de companie, litierele, rucsacuri, in plus fata de articolele acceptate anterior, precum: pantofi/papuci, sosete, cabluri, casti, imbracaminte, prosoape, excremente solide ale animalelor de companie.
  • Butonul<<Skip>> – Pentru atunci cand lucrurile nu merg intotdeauna conform planului, inclusiv in cazul curateniei. Acum poti da cu usurinta Skip unei camere in timpul programului de curatare, ca Roomba sa nu intre in acea camera, fara a intrerupe programul. Apasand butonul Skip in aplicatia iRobot Home sau prin intermediul unei comenzi vocale cu ajutorul asistentului virtual Alexa, va sari camera sau zona mentionata si va trece la curatarea urmatoarei camere, fara intreruperi nedorite.
  • Utilizati mai multe comenzi rapide Siri – utilizatorii iOS pot acum crea comenzi rapide Siri pentru a curata direct o camera si pot salva comanda ca „Favorites” in aplicatia iRobot Home. Acum cu ajutorul unei comenzi vocale utilizatorii ii pot spune lui Siri sa curete zone precum sufrageria, sau pot incepe un program de curatare salvat ca favorites”doar cu ajutorul vocii.

Angajamentul iRobot fata de datele clientilor, confidentialitate si Securitate

Produsele iRobot si sistemul de operare iRobot OS sustin angajamentul acestei companii fata de confidentialitatea si securitatea datelor clientilor. Toate datele sunt pastrate in siguranta de la inceput pana la sfarsit incorporand mai multe straturi de protective a robotilor, cloudului si aplicatiei companiei. iRobot trateaza datele clientilor la cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii si, a castigat certificatul de confidentialitate TRUSTe (TRUSTe Certified Privacy Seal), recunoscut la nivel global, in acest scop. Clientii isi pot actualiza setarile in aplicatie in orice moment pentru a decide ce informatii poate accesa iRobot. iRobot nu vinde si nu va vinde datele clientilor. „La iRobot, protejarea datelor si a confidentialitatii clientilor este de cea mai mare importanta pe masura ce exploram viitorul roboticii domestic si viitorul casei”, a continuat Colin Angle. „Stim ca utilizatorii ne primesc in casele lor pentru ca au incredere in faptul ca produsele noastre ii vor ajuta sa faca mai mult si ca le vom respecta datele. Luam aceasta incredere in serios.”iRobot este, de asemenea, prima companie din domeniul robotilor casnici care a obtinut marca de Securitate cibernetica TÜV SÜD  pentru aspiratorul robot Roomba j7/j7+ ca un cadru mai strict care depaseste standardul industriei. In prezent, compania se straduieste sa atinga acelasi nivel de certificare pentru aspiratorul robot si mopul Roomba Combo j7/j7+.

Disponibilitate

Din 4 octombrie, aspiratorul robot Roomba Combo j7+ va fi disponibil si in Europa si va fi disponibil pe alte piete internationale din al 4-lea trimestru al anului 2022.

In Romania, noul robot aspirator Roomba Combo j7+va fi disponibil incepand cu luna Octombrie pe siteul www.iRobot.ro

Actualizarile iRobot OS 5.0 au inceput sa fie distribuite clientilor din intreaga lume.

 

Mai multe informatii despre produsele iRobot in Romania pot fi gasite pewww.iRobot.ro

Mai multe informatii despre iRobot Corp pot fi gasite aici: http://media.irobot.com/media-kits.

 

 

1Comportamentul robotului variaza in functie de obiect.

2Functioneaza cu Alexa, dispozitive compatibile cu Asistentul Google si Siri. Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com sau ale afiliatilor sai. Alexa este o marca comerciala a Google LLC. Siri este o marca comerciala inregistrata a Apple Inc., inregistrata in S.U.A. si in alte tari si regiuni.

3Anumite functii digitale iRobot OS vor functiona numai cu robotii Imprint® Smart Mapping, cum ar fi seria Roomba i, seria Roomba s, aspiratoarele robot Roomba j si mopurile robot Braava jet m6. Timpul si disponibilitatea functiilor iRobot OS pot diferi, de asemenea, in functie de model.

 

Despre iRobot Corp.

iRobot este o companie globala de robotica pentru consumatori care proiecteaza si construieste roboti inteligenti si inovatii pentru case SMART pentru a imbunatati viata. iRobot a introdus primul aspirator robot, Roomba, in 2002. Astazi, iRobot este o companie globala care vinde milioane de roboti in intreaga lume. Portofoliul de produse iRobot include tehnologii si concept avansate in curatare, cartografiere si navigare. Pe baza acestui portofoliu, inginerii iRobot creeaza roboti si dispozitive inteligente pentru casa care ajuta clientii sa intretina casa mai usor si sa o transforme intr-un loc mai sanatos pentru a trai. Pentru mai multe informatii despre iRobot, vizitati www.irobot.com.

Pentru investitorii iRobot

Anumite declaratii din acest comunicat de presa, care nu se bazeaza pe informatii istorice, constituie declaratii prospective facute in conformitate cu prevederile privind sfera de siguranta ale Litigation Reform Act din 1995. Acest comunicat de presa contine declaratii anticipative exprese sau implicite cu privire la asteptarile iRobot Corporation legate de disponibilitatea produselor noi si a noilor caracteristici ale produsului, inclusive caracteristici care extend performanta produsului in timp si certificarile de confidentialitate. Declaratiile facute nu sunt promisiuni sau garantii, ci sunt supuse diferitelor riscuri si incertitudini, dintre care multe sunt in afara controlului nostru, care ar putea face ca rezultatele reale sa difere semnificativ de cele anticipate in aceste declaratii prospective. Investitorii existenti si potentiali sunt atentionati sa nu se bazeze in mod nejustificat pe aceste declaratii prospective, care vorbesc doar de la data acestui raport. iRobot nu isi asuma nicio obligatie de a actualiza sau revizui informatiile continute in acest comunicat de presa ca urmare a unor noi informatii, evenimente sau circumstante viitoare sau altfel. Dezvaluiri suplimentare despre aceste si alte riscuri cu care se confrunta iRobot sunt incluse in dezvaluirile incluse in dosarele publice la Securities and Exchange Commission si, printer altele, in cel mai recent Raport anual al nostru pe Formularul 10-K.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Curatenie casa

Articole recomandate

Citeste si despre