Intra in universul copilariei - alege sa decorezi cat mai creativ camera celui mic

/ / Modificat: 2021-05-31
Intra in universul copilariei - alege sa decorezi cat mai creativ camera celui mic

Indiferent de vârsta pe care o ai, cu siguranță iubești orice element al vieții care te duce cu gândul la cei mici. Viața de părinte înseamnă echilibru. Chiar dacă îți place să te aventurezi în galaxia jucăriilor și a poveștilor frumos spuse alături de copiii tăi, uneori trebuie să revii la treburile casnice. Așadar, este nevoie să aterizezi din nou cu picioarele pe Pământ. Ce faci atunci? Îți dai seama că prichindelul poate să intre demn în tărâmul minunilor, pe meleaguri nemaivăzute, chiar din propriul dormitor copii . Asigură-te că este unul demn de lumea piticilor și optim pentru starea de visare. Ajută-l să pășească în propria poveste! Fii atent/ă la preferințele lui și ai grijă să i le îndeplinești. Imaginația copiilor este pe deplin mai bogată, iar creativitatea își va spune cuvântul mereu. Dă-i voie să fie un mic artist! El își va scrie singur basmul vieții, tu arată-i doar cum să presare iubire peste tot ce face!

1 iunie este cunoscută drept Ziua Internațională a Copilului. Sigur te gândești la ce surpriză să-i pregătești piticului tău. Dacă încă nu te-ai hotărât asupra cadoului ideal, ai ajuns la locul potrivit! Poți participa la un giveaway care îți oferă șansa de a reamenaja un dormitor de copii. Îi poți înnoi camera cu un birou în tendințe oferit de Global Design. Fii chiar tu sculptorul ce dă contur universului în care petrece micuțul cel mai mult timp.

dormitor copii

Prin înscrierea la concurs poți să câștigi un birou pentru dormitor RAINBOW BLOCKS. Conceptul este numai bun pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Astfel, biroul copii este potrivit atât pentru timpul de studiu, cât și pentru activitățile ludice! Modelul lego prezent pe suprafața biroului va fi cu siguranță elementul ce va atrage atenția. Realizate din fronturi MDF, piesele de mobilă pun accentul pe jocul de culoare. Combinația de fronturi vopsite va oferi căldură și diversitate în camera pe care i-ai rezervat-o celui mic. În spatele ideii de giveaway Global Design au fost analizate și gândite nevoile oricărui copil. Elementele au fost stabilite pentru un design de interior optim și inovativ. Acum, prichindelul își poate pune imaginația la încercare, ai completat întregul puzzle pentru o copilărie plină de acțiune și îndemânare.

Regulamentul pentru concurs presupune abonarea la rețelele sociale Global Design. Criteriile pot fi îndeplinite cu ușurință de către orice participant entuziast. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, așa că stai cu ochii pe paginile organizatorului! Cum poți aduce mai multă fericire pentru cel mic, decât prin construirea unei camere bazate pe mobilier la comandă? Poate fi asemănat chiar cu desenele animate sau cu personaje care i-au câștigat admirația.

Uită de grijile pe care le ai în privința încăperii în care copilul își petrece cea mai mare parte din timp. Știi deja că o cameră copii amenajată corespunzător aduce bună dispoziție atât în viața părinților, cât și a prichindelului!

Nu mai sta pe gânduri și fii alege să te încrezi în șansa ta! Odată ce ai parcurs toți pașii care îți asigură un loc în extragere, poți sta liniștit/ă! Cu puțin noroc, premiul poate fi al tău!

Sursa foto - GlobalDesign

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre