Experimenteaza curatenia cu adevarat eficienta

/ / Modificat: 2019-10-21
Experimenteaza curatenia cu adevarat eficienta

Nimanui nu ii face placere sa curete podelele, iar o casa curata si ingrijita este mult mai greu de intretinut, mai ales in cazul famiilor cu copii mici. Dar acum te poti bucura si tu de sentimentul de siguranta pe care il ai atunci cand stii ca podelele locuintei tale sunt igienizate in profunzime cu ajutorul unui singur produs, fara efort si intr-un timp foarte scurt.

Acum te poti bucura de o casa extrem de curata

Mopul cu aburi Rovus utilizeaza o tehnologie revolutionara de curatare – tehnologia cu abur nano. Secretul sau consta in procesul care are loc in camera cu aburi care descompune moleculele de apa in particule minuscule. Cand ajung la dimensiunea de particule nano, acestea genereaza abur uscat care poate patrunde in zonele greu accesibile si sa curete suprafetele in profunzime. in primul rand, aburul nano are ca rezultat o curatenie eficienta.

Mop Rovus

In al doilea rand, acest proces genereaza ioni negativi care atrag foarte usor particulele din pete, ceea ce faciliteaza o curatare rapida si fara efort. Ionii negativi "retin" bacteriile, astfel acestea nu se mai raspandesc in aer. Nu vrem totusi sa te coplesim cu explicatii din fizica; tot ce trebuie sa stii este faptul ca mopul cu aburi Rovus Nano este foarte eficient, curatand si igienizand in profunzime podelele si covoarele pentru rezultate perfecte.

Ai 99,9% probleme, dar podelele murdare nu se numara printre acestea!

prezentare

Copii, animale de companie, pantofi. Murdarie, grasime, noroi. Recunoaste, daca ai avea timpul si energia necesare, ai curata podelele zilnic, stiind cat de murdare pot fi si probabil cat de murdare sunt deja. De asemenea, cat de sigur poti fi ca podeaua este cu adevarat curata dupa ce faci curatenie? Cum ramane cu germenii aceia foarte mici care nu se vad cu ochiul liber? Cu mopul Rovus Nano Floor Steamer nu mai trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect. Acesta elimina pana la 99,9% germenii si bacteriile, doar cu puterea aburului! Nu este nevoie de substante chimice periculoase. Puterea sa de 1100 W ajunge la maxim in cateva secunde, iar aburul curata in profunzime orice tip de podea si de covor pentru o casa foarte curata.

Un singur mop pentru orice tip de suprafata

Mopul Rovus cu tehnologie nano de ultima generatie, de greutate redusa si usor de manevrat, este potrivit pentru orice tip de suprafata: de la gresie la suprafete de lemn. Are chiar si un accesoriu cu laveta din microfibre pentru a improspata si indeparta mirosurile de pe covoare, saltele si tapiterii. Pentru ca aburul se usuca foarte repede, pe podea nu va ramane apa in exces si astfel nu se va deteriora in timp. Daca doresti un mop care este eficient si rapid atunci Rovus Nano Floor Steamer este alegerea potrivita pentru tine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre