De ce este importanta lenjeria de pat pentru copilul tau? Finette este e-shopul pe care te poti baza

/ / Modificat: 2021-05-21
De ce este importanta lenjeria de pat pentru copilul tau? Finette este e-shopul pe care te poti baza

Atat pentru adulti, cat si pentru copii, orele de somn au o importanta majora pentru starea de spirit pe care acestia o au pe timpul zilei. Probabil stiti cu totii cum se comporta un copil daca nu a dormit intr-o zi la amiază. Parca nimic nu este ce trebuie si totul in jur este o problema. Starea de irascibilitate a celui mic afecteaza si parintii, pentru ca acestia devin stresati si agitati pentru ca cel mic este suparat.

O singura ora de somn poate schimba toata aceasta stare si atmosfera intr-o casa. Daca la pranz este important ca cel mic sa doarma linistit si fara intreruperi, imaginati-va cat de important este somnul din timpul noptii. Totusi, copiii au pielea fina si delicata si implicit au nevoie de anumite elemente care sa le faciliteze odihna si sunt anumite reguli nescrise care trebuie respectate. Finette este e-shopul de incredere pentru parintii care vor asternuturi calitative, fine si la preturi accesibile.

Toate elementele care completeaza patul

 Un prim aspect care trebuie luat in considerare este faptul ca cei mici ar trebui sa aiba propriul loc in care se odihnesc. Nu este indicat ca acestia sa doarma cu parintii. Un loc special amenajat pentru ei, in care sa nu ii deranjeze nimeni noaptea si care sa fie mereu mentinut curat.

La fel ca adultii, acestia au nevoie de toate elementele care completeaza un pat pentru a le acoperi toate nevoile. In materie de lenjerii de pat copii puteti gasi pe Finette.ro mai multe variante, in functie de marimea patului si de piesele ce compun un set complet. Chiar daca este inca bebelus, sunt disponibile si lenjerii de pat pentru paturile acestora, formate din 3 piese esentiale: cearsaf de pat, de pilota si fata de perna.

Chiar daca sunt mici, copiii au nevoie si de perna, dar important este ca aceasta sa nu fie foarte tare sau umflata, pentru ca incomodeaza si intrerupe somnul. O pozitie incorecta, cu capul prea sus aduce adesea si dureri la nivelul gatului dimineata si cred ca orice parinte vrea sa evite acest aspect. Patul copilului trebuie sa fie o varianta in miniatura al patului parintilor, deci cu toate elementele necesare.

Cum sa convingi copilul sa doarma singur?

 Aceasta este una dintre problemele universale ale parintilor. Multi sunt constienti ca cel putin de la o varsta copilul trebuie sa doarma singur, dar nu stiu cum sa faca aceasta schimbare. Nu a descoperit nimeni inca reteta succesului in acest sens, dar sunt anumite variante care functioneaza.

La https://www.finette.ro/ puteti gasi lenjerii care au imprimate personajele preferate ale celor mici. Winnie the Pooh, Masha, Mickey Mouse sunt doar unele dintre optiuni. Cu siguranta va fi incantat copilul daca patul sau va infatisa diferite personaje sau desene dragalase si ii va creste interesul pentru camera sa si implicit pentru ideea de a dormi singur.

Foarte multe variante de acest gen pot fi gasite pe site-ul oficial al celor de la Finette si pot fi comandate oricand. Pentru mai multe informatii trimiteti e-mail la adresa comenzi@finette.ro sau la numarul 0770 213 601.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alegere lenjerie pat copii

Articole recomandate

Citeste si despre