Cauti o solutie eficienta pentru incalzire? Centrala Viessmann este raspunsul!

/ / Modificat: 2024-01-09
Cauti o solutie eficienta pentru incalzire? Centrala Viessmann este raspunsul!

Cand in discutie intra sistemul de incalzire pentru o locuinta, alegerea produselor de la un brand cu experienţa va face diferenţa. Viessmann ofera solutii personalizate de incalzire pentru case unifamiliale si blocuri de locuinte. Gama sa se extinde de la centrale termice in condensare la solutii regenerabile si hibride.

In plus, gama de produse Viessmann include si generatoare de caldura alimentate cu energie electrica. Centrala Viessmann, de exemplu, s-a dovedit o solutie eficienta de incalzire in nu mai putin de 74 de tari, in care brandul si-a bifat prezenta.

In mod cert, nu se poate spune ca alegerea unui sistem de incalzire ar fi o decizie usoara. In primul rand, pentru ca nu este doar o chestiune care sa tina de preferintele personale, cum ar fi alegerea intre sursele de energie fosile si cele regenerabile. 

Cu referire strict la centrala Viessmann, in acest context, se poate spune ca alegerea sa este determinata de cererea/nevoia de caldura dintr-o locuinta. In plus, modelul ales trebuie sa functioneze in mod economic.

Centrala Viessmann la un click distanta pentru cei care isi doresc un produs de incalzire eficient

Din magazinul online, care poarta denumirea brandului, pot fi achiziţionate centrale termice pe gaz Viessmann Vitodens in condensare. De ce ar lua in calcul consumatorul online o oferta pentru centrala Viessmann in condensare? 

La modul general, astfel de centrale sunt considerate a fi mai eficiente din punct de vedere energetic decat alte tipuri de centrale. Cheia eficientei lor consta in faptul ca sunt capabile sa extraga o parte din caldura care se pierde in gazele de ardere prin tehnologia de condensare. Ca urmare, se pot obţine economii de pana la 30% din consumul de energie si, de asemenea, se vor inregistra emisii mai mici de gaze poluante.

In oferta magazinului online au fost incluse centrale termice pe gaz Viessmann de la 19 kW pana la 120 Kw. Bineinteles ca in functie de acest aspect acestea pot fi achizitionate in functie de nevoile utilizatorilor. 

Fiind foarte silentioase, acestea pot fi instalate in incaperile in care proprietarii isi doresc si instalatorii recomanda, fara teama ca zgomotul ar putea deranja. De asemenea, calitatea centralelor de la Viessmann se poate constata inclusiv din modul usor in care se pot intretine ulterior instalarii.

Modele de centrala Viessmann Vitodens in condensare

in primul rand, trebuie menţionat ca indiferent de modelul pentru centrala Viessmann Vitodens care se va alege, utilizatorul se va putea bucura de tehnologie de ultima generaţie. Toate, fara deosebire, sunt eficiente in ceea ce priveşte asigurarea caldurii şi a apei calde menajere. 

Centrala termica murala cu condensare Viessmann Vitodens 050-W 19 kW

Centrala Viessmann 

Centrala Viessmann Vitodens 050-W B0KA este o solutie moderna si eficienta asigurand incalzirea eficienta a locuintelor si oferirea de apa calda menajera. Datorita tehnologiei de condensare, acest model de centrala ofera un randament normat ce poate fi considerat impresionant – anume, de pana la 98% (Hs).  

Acest aspect arata ca aproape toata energia utilizata se transforma in caldura utila. Modelul este echipat cu o pompa de circulatie cu o eficienta inalta – de astfel, este incadrat in clasa de eficienta energetica A.

De asemenea, datorita tastelor Touch si afisajului de stare inovativ Lightguide, interacţiunea utilizatorilor cu centrala este usoara si intuitiva. Nu in ultimul rand, este foarte important de apreciat ca modelul de centrala Viessmann Vitodens 050-W B0KA ofera flexibilitate in utilizare prin cele patru moduri de functionare, adaptandu-se atat la conditiile exterioare, cat si la preferintele utilizatorului pentru un confort termic optimizat.

Viessmann Vitodens 100-W, 32 kW, cu boiler bivalent pentru apa calda menajera

Acest model, cu o putere de 35 kW si un boiler Vitocell bivalent de 300 de litri, este o alegere corecta pentru locuintele rezidentiale care au nevoie de un consum mare de apa calda menajera. A fost gandit şi proiectat pentru a incalzi suprafete de pana la 350 mp, fiind optim de utilizat de familii de 5-6 persoane.

Incorporand componente de ultima generatie, acest tip de centrala Viessmann Vitodens este prevazut cu inovaţia brandului, anume arzatorul Matrix – Plus, recunoscut drept unul dintre cele mai performante modele de pe piata, şi un sistem Lambda Pro, care garanteaza o ardere continua, curata si eficienta pentru diferite tipuri de gaze. Nu mai puţin important, schimbatorul de caldura Inox-Radial, contribuie semnificativ la eficienta consumului, fiind, de asemenea, o alta componenta de top a centralei.

Oferta magazinului online Viessmann a fost creata sa aduca plus valoare in locuinte!

Cum incalzirea locuintei este un subiect important pentru orice proprietar, alegerea centralei termice necesita atentie si timp de analiza. Cum listarea modelelor de centrala Viessmann Vitodens din acest articol nu este exhaustiva, este important de menţionat ca oferta magazinului online este foarte bine aleasa cu numeroase alte configuraţii dintre care cei care urmaresc sa achiziţioneze un produs foarte eficient pot sa aleaga in funcţie de nevoile pe care le au!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Caldura Casa

Articole recomandate

Citeste si despre