Alina Laufer a recunoscut cat s-a ingrasat in sarcina. Metoda inedita care a ajutat-o sa scape de kilograme

/ / Modificat: 2022-08-02
Alina Laufer a recunoscut cat s-a ingrasat in sarcina. Metoda inedita care a ajutat-o sa scape de kilograme

In urma cu un an, Alina Laufer aducea pe lume o pereche de gemeni minunati si la scurt timp dupa nastere incepea o dieta pentru a scapa de kilogramele acumulate in sarcina. In demersul sau i-a fost alaturi si sotul, Ilan Laufer, si amandoi au reusit sa dea jos 12 kilograme intr-un an.

Alina Laufer se poate lauda cu o silueta de vis la un an dupa ce a devenit mama. Iar dieta ei a fost una cat se poate de simpla, pe care orice femeie o poate tine, fara sa fie nevoie de cheltuieli prea mari sau de alimente si preparate sofisticate. Acum, desi a revenit la greutatea dinainte de a ramane insarcinata, frumoasa mamica nu renunta la dieta ei, ci o continua pentru mentinere.

„Eu sunt la o cura de slabire continua de un an. Am dat 12 kilograme jos, nu mananc altceva decat supa si salate si, din cand in cand, cate un gratar. Fac o oala de supa pe saptamana, de 20 de litri, cam asa. Supa din tacamuri de gaina de curte, de la mama, sau din piept de curcan. pun si galuste de gris, albitura, morcovi. O fac o data pe saptamana si doar asta mancam la regim si eu, si sotul meu, Ilan”, a declarat Alina Laufer, potrivit ciao.ro.

Mamica de gemeni, Alina a renuntat complet la dulciuri si recunoaste ca uneori se lupta cu foamea.

„Amandoi am slabit cate 12 kilograme. Altceva nu mancam, mai facem si gratar de pulpe de pui dezoste, salate, dar fara dulce! Asa m-am chinuit sa slabesc si fac o foame... Dar rabd, daca vreau sa arat bine”, a punctat Alina Laufer, care dupa nastere avea o greutate de 63 de kilograme, iar acum a ajuns la 51. Se ingrasase in sarcina 11 kilograme si a tinut mortis sa scape rapid de ele.

Articole recomandate

Citeste si despre