6 torturi originale pentru zilele de nastere ale copiilor tai

/ / Modificat: 2023-01-21
6 torturi originale pentru zilele de nastere ale copiilor tai

Sărbătorirea zilei de naștere este un eveniment special pentru toți copiii, o ocazie de a se reuni cu familia și prietenii pentru a sărbători încă un an din viața lor. Este un moment plin de distracție, râsete, jocuri și, bineînțeles, suflarea lumânărilor care decorează tortul aniversar.

Cel mai important lucru atunci când creați un tort special pentru ziua de naștere a copiilor este ca acesta să fie făcut cu dragoste și să reflecte gusturile sărbătoritului sau sărbătoritei. 

Tort Cars

Dacă cei mici sunt fani ai mașinilor de jucărie sau ai filmelor precum "Cars", atunci aceasta este o idee excelentă pentru a le sărbători ziua de naștere. Pentru această opțiune, se recomandă ca tortul să fie ferm, astfel încât un tort tradițional cu o umplutură simplă de cremă sau de ciocolată este ideal.

Cum obținem cifrele mașinilor? Există mai multe alternative, cum ar fi figurine comestibile, mașinuțe de jucărie care se pun pe o farfurie pentru a nu intra în contact cu tortul, mașinuțe din fondant sau desenarea lor cu tehnica pungii de lipit.

Tortul aniversar Flamingo

O idee colorată și răcoroasă care se poate potrivi cu o petrecere cu tematică tropicală sau de plajă, la urma urmei, este ambianța naturală a flamingo roz. Pentru a rămâne în ton, puteți crea un tort cu umplutură de fructe, de exemplu căpșuni sau piersici și frișcă. Puteți adăuga chiar mai multe niveluri pentru mai multe decorațiuni, cum ar fi umbrele de plajă sau fructe din fondant.

Tort aniversar cu dinozauri

Dinozaurii stârnesc întotdeauna curiozitatea și imaginația copiilor, deoarece sunt creaturi pe care le pot cunoaște doar prin intermediul figurilor sau citind despre ele.

Pentru acest tort aniversar, ideal este să faci un tort de ciocolată, astfel încât să dea ideea pământului pe care umblă dinozaurii, care poate fi de jucărie sau realizat cu fondant.

Candy Land tort de ziua de naștere

Dulciurile și copiii se înțeleg prea bine, dar și ei merită o zi în care să se bucure de o aventură dulce, iar un tort de bomboane este o alegere excelentă.

Pentru a ține sub control consumul de bomboane, vă sugerăm să faceți o prăjitură simplă, astfel încât toate bomboanele să fie deasupra ca decor. Puteți folosi bomboane, acadele, bomboane de gumă etc. Aveți grijă să fie foarte colorat.

Tortul Rose

Acest tort este pentru o petrecere cu o temă mai delicată, în care rozul și florile sunt tema principală. Puteți însoți această temă cu un tort de vanilie umplut cu căpșuni sau cu un tort de catifea roșie, care se face prin adăugarea de colorant alimentar roșu în amestecul de ciocolată.

Tort de aventură în junglă

Copiii au o curiozitate latentă față de lumea animală și de habitatul acesteia, deoarece este atât nouă, cât și complexă de înțeles. Așadar, o petrecere pe tema animalelor este modalitatea perfectă de a-l face fericit pe cel mic de ziua lui.

Puteți face un tort de ciocolată care sa fie pământul sau puteți crea o glazură albă cu cremă pentru a decora și adăuga iarbă sau tufișuri. Așezați cât mai multe animale posibil.

Articole recomandate

Citeste si despre