Vrei sa cumperi un balansoar pentru bebe? Uite ce lucruri trebuie sa iei in considerare

/ / Modificat: 2017-09-01
Vrei sa cumperi un balansoar pentru bebe? Uite ce lucruri trebuie sa iei in considerare

Un balansoar pentru bebe a fost considerat, foarte multi ani, un lucru deloc necesar. In timp insa, achizitionarea unui astfel produs pentru cel mic a capatat din ce in ce mai multa expunere si au aparut o multime de modele la preturi variate. Dar de ce ar cumpara parintii un astfel de balansoar? Explicatia a fost oferita de medicii specialisti, care au spus ca cel mic, in primele luni de viata de dupa nastere, asocieaza miscarea unui balansoar cu cea pe care au experimentat-o in uter. Astfel, in doar cateva minute, se opreste din plans si poate sa descopere lumea sau sa doarma linistit. O astfel de achizitie este benefica atat pentru cel mic, cat si pentru mami si tati, care astfel vor gasi rapid o modalitate de calmare a bebelusului in perioada coliciolor, dar si mai tarziu.

Existand atat de multe modele de balansoare pentru bebelusi, parintii trebuie sa stie ce aspecte ar trebui sa ia in considerare atunci cand achizitioneaza un astfel de produs. Specialistii recomanda ca achizitionarea sa se faca imediat dupa nasterea sau inaintea ei. Nu trebuie ca ea sa se faca mai tarziu, nu este necesara.

Conditiile pe care un balansoar pentru bebe trebuie sa le indeplineasca:

Trebuie sa fie sigur

Standardele de siguranta ale unui balansoar pentru bebe sunt urmatoarele: o curea talie, retinere picioare si un ham in cinci puncte. Un astfel de produs trebuie sa fie si robust, pentru a mentine stabilitatea lui bebe atunci cand se afla in interiorul lui. Astfel, o baza mai larga este recomandata.

Un balansoar pentru bebe trebuie sa fie confortabil

Unele balansoare se misca inainte si inapoi, altele in stanga si in dreapta, iar cele mai scumpe au incorporate toate cele patru modalitati de miscare. Trebuie sa incerci sis a vezi care dintre cele doua tipuri de miscari il linistesc pe cel mic, in ce tip de balansoar se simte mai confortabil, un lucru esential de altfel in alegerea acestui produs.

De asemenea, viteza unui balansoar pentru bebe e importanta, pentru ca parintii pot alege unul care necesita impingerea cu mana sau unul care ruleaza pe baterii. Aici, fiecare parinte alege varianta potrivita pentru el: sa controleze sau nu viteza.

Trebuie sa fie portabil

E un aspect foarte important mai ales daca vreti sa il luati pe cel mic in calatorii in aer liber. Un balansoar pentru bebe portabil este mai usor in greutate, mai mic din punctul de vedere al inaltimii, asadar mai usor de transportat dintr-un loc in altul.

Taguri Camera bebelusului Obiecte confort bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre