Targul Baby Boom Show da tonul tendintelor in moda gravidelor si a copiilor cu varsta sub 7 ani

/ / Modificat: 2020-03-04
Targul Baby Boom Show da tonul tendintelor in moda gravidelor si a copiilor cu varsta sub 7 ani

Targul Baby Boom Show deschide portile joi, 5 martie, de la ora 10.00, la Romexpo, Pavilionul B1.

Mamele care vor sa stie ce se poarta in aceasta primavara gasesc la Baby Boom Show produse si servicii dedicate gravidelor si copiilor cu varste intre 0-7 ani.

Trendul este ECO. Era de asteptat ca tenditele materialelor ECO sa cuprinda cat mai multe categorii de produse dedicate copiilor si gravidelor. Mai mult, ECO friendly este imbinat cu SMART, adica prietenos cu natura, dar si updatat tehnologiilor actuale.

De la caruciorul fabricat integral din materiale reciclate Greentom, pana la prima cada ecologica, creata din materii prime biodegradabile, Rotho Babydesign, targul abunda in produse gandite cu grija pentru natura si mai ales pentru copiii aflati la varste fragede, cand sensibilitatile lor sunt mai mari.

baby-boom

Protectia este un factor decisiv cand se ia decizia cumpararii unui produs, astfel ca in acest an, mai mult decat inainte, s-a pus accentul pe inovatie in materie de siguranta.

In aceasta privinta, cel mai cautat produs este scaunul auto pentru copii.

Swandoo – scaunul auto al Mileniului III, evaluat ca cel mai sigur scaun auto pentru bebelusi de catre Automobil Club German ADAC si Clubul Austriac de Automobile, Motociclete (ÖAMTC), ajunge in premiera in Romania la Baby Boom Show.

Scaunul auto Uni-All care „creste” impreuna cu cel mic. Este potrivit de la stadiul de nou-nascut si pana la varsta de 12 ani.

Carucioarele pentru copii reprezinta alta categorie foarte cautata, motiv pentru care expozantii propun:  Baby Jogger, cel mai compact si usor carucior din lume, la Erfi Kids. Tot la standul Erfi Kids se lanseaza in premiera la Baby Boom, Carucioarele Bugaboo, brandul premium de carucioare, modelele de carucioare regale ale anului 2020.

Noul carucior de gemeni Chipolino Duo Smart, avand scaunele sport transformabile in landouri, va fi la Standul Bebelas.ro

Sunt doar cateva exemple din miile de produse disponibile in cele 4 zile ale targului Baby Boom Show.

Liip Smart Monitor, prima bratara inteligenta din lume, dedicata exclusiv monitorizarii starii de sanatate a bebelusilor si copiilor pana la 7 ani. Cunoscand date despre functiile vitale ale bebelusilor se poate interveni mai rapid in cazul aparitiei problemelor de sanatate sau chiar preintampina sindromul de moarte subita. Este potrivita pentru monitorizarea bebelusilor nascuti prematur dupa parasirea maternitatii.

Patutul pliabil Chipolino Merida, ideal pentru co-sleeping, conceput pentru a permite parintilor sa doarma in pat cu bebelusul.

Pantofii cu talpa detasabila, de la producatorul brazilian, Bibi Shoes;

Centura postnatala Belly Bandit de la Adinish. Se adapteaza formei corpului si asigura cea mai inalta compresie si cel mai bun suport postpartum.

Toate produsele au preturi reduse intre 15-80%, pe toata perioada targului.

Cursuri cu informatii foarte importante

O echipa de medici, psihologi si alte tipuri de specialisti le asteapta pe gravide, mame si tati la cursurile si atelierele targului. Toate sunt concepute pe nevoile acestor categorii de persoane si contin informatii necesare cresterii copiilor, dar si a perioadei de sarcina a mamelor.

Distractii de neratat

Un bogat si distractiv program artistic ii asteapta pe copii in zona de divertisment a Baby Boom Show.

Teatru, opera pentru copii, ateliere sunt doar cateva momente din programul artistic. In completarea scenei se afla spatiile de joaca dotate cu labrint urias din carton, kastele gonflabile, mobilier de joaca, studio photo pentru copii si parinti si mai ales Mascota BOOM

Targul Baby Boom Show este, timp de 4 zile, un adevarat taram al copilariei si grijei fata de gravide.

Accesul in zilele de joi si vineri (5 si 6 martie) se poate face pe baza invitatiei ce se descarca gratuit de pe site babayboomshow.ro. In lipsa acestei invitatii, intrarea costa 10 lei. In weekend (7-8 martie), accesul se face doar pe baza de bilet, achizitionat la intrarea in Romexpo, Pavilionul B1. Costul biletului este 10 lei/persoana. Copiii au acces gratuit.

Despre Targul Baby Boom Show

mascota baby boom

Baby Boom Show este cel mai mare targ dedicat gravidelor, nou-nascutilor si copiilor cu varste sub 7 ani. Targul se organizeaza din 2004 si are doua editii pe an, cu produse si servicii create pentru consumatorul final.

Printre principalele tematici se numara vestimentatie, produse de igiena si cosmetice gravide, banci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucarii si servicii educationale pentru copii, entertainment etc.

O importanta parte a targului are rolul de a sprijini tinerii parinti cu informatii, cursuri si sfaturi specializate privind nasterea si perioada post natala.

Pentru ca un eveniment fara distractie n-are gust, un program artistic consistent reuneste artisti si copii intr-o veselie ce dureaza patru zile.

Website: www.babyboomshow.ro

Facebook/BabyBoomShow.ro/

Articole recomandate

Citeste si despre