Sugestii de incaltaminte pentru copii de toamna

/ / Modificat: 2021-09-27
Sugestii de incaltaminte pentru copii de toamna

Cand vine vorba de cei mici, sfarsitul verii poate insemna un singur lucru, si anume achizitia de noi pantofi. O pereche buna de incaltaminte copii pentru toamna nu numai ca va completa orice tinuta, dar totodata va asigura protectie deplina si va sustine procesul rapid de crestere si dezvoltare.

Frumusete sau confort – ce este mai important atunci cand achizitionam pantofi de copii?

Daca a sosit timpul sa cumparati incaltaminte de toamna pentru copii, va fi necesar sa tineti cont de anumite criterii, printre care dimensiunea corecta, dar si confortul pe care il asigura pantofii. Parintii stiu deja raspunsul la aceasta intrebare, dar copiii au deseori preferinte puternice atunci cand vine vorba de haine si incaltaminte. Chiar si copiilor de varsta mica le place sa isi aleaga propriile tinute si pantofi. Din pacate, aleg adesea articole care nu sunt potrivite pentru vreme sau pentru ocazie. Ei vor cu orice pret sa arate „cool” si uita complet de confort. Vestea buna este ca in magazinele CCC puteti gasi incaltaminte de toamna pentru copii confortabila, frumoasa si fabricata cu scopul de a proteja picioarele celor mici de conditiile specifice sezonului rece. Este usor sa gasiti o multitudine de modele de incaltaminte copii in magazinele CCC, fara sa sacrificati estetica pentru confort. Gama de incaltaminte pentru copii este variata, incluzand diverse culori, astfel incat parintii sa le poata oferi copiilor mai multe optiuni de incaltaminte in nuanta lor preferata. 

Daca va doriti ca cel mic sa se implice in alegerea pantofilor de toamna, incercati sa va pregatiti cat mai bine, asta insemnand sa examinati optiunile disponibile, apoi sa restrangeti selectia in functie de pantofii cei mai confortabili si functionali. Prezentati copilului doua sau trei optiuni pe care le-ati aprobat deja pentru a evita scenariile neplacute. 

Cum alegem cei mai potriviti pantofi pentru scoala?

incaltaminte pentru copii

Specialistii in podiatrie sunt de parere ca cea mai mare greseala pe care o fac parintii este aceea de a achizitiona pantofi pentru scoala prea mari din dorinta de a economisi bani. Este bine ca pantoful sa fie putin mai mare, deoarece sosetele de toamna sunt mai groase si mai voluminoase, dar o pereche de pantofi cu doua sau trei marimi mai mari poate cauza probleme severe copiilor. in primul rand, pantofii vor cadea din picioare, iar copilul isi va tari picioarele, iar asta va duce la deteriorarea pantofilor, deci va trebui sa cumparati alta pereche mai devreme decat ati fi crezut. In al doilea rand, majoritatea copiilor refuza sa poarte pantofi necorespunzatori ca marime deoarece acestia cad din picioare si ii impiedica sa tina pasul cu colegii de clasa. Prin urmare, este esential sa cumparati pantofi de dimensiunea corecta si, chiar daca ati cumparat recent pantofi copilului, nu strica sa ii mai masurati odata picioarele. Puteti apela la ajutorul unui specialist sau al medicului pediatru pentru a masura corect piciorul copilului.

De asemenea, evitati sa cumparati incaltaminte pentru copii cu prea multe catarame sau curele. Chiar si fermoarele pot fi problematice, mai ales cand vine vorba de ghete sau botine. Fermoarele tind sa se agate de pantaloni si pot provoca rupturi in tesatura. incaltamintea cu velcro este cea mai recomandata pentru copii, la fel cum este si cea din materiale moi precum pielea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte copii Incaltaminte comoda

Articole recomandate

Citeste si despre