Pentru cea mai frumoasa mama si sotie

/ / Modificat: 2015-10-09
Pentru cea mai frumoasa mama si sotie

Suntem mame, sotii, iubite, prietene. Avem zeci de treburi in fiecare zi si chiar daca uneori ne coplesesc toate problemele pe care trebuie sa le rezolvam, stim ca suntem stalpul familiei si fericirea celor dragi este si fericirea noastra si parca ne da energia pentru a muta muntii din loc.

La fel se intampla si cand ne simtim frumoase si iubite, avem puterea sa le facem pe toate cu gratie si feminitate, iar L'Oreal Paris ne rasfata pentru toate lucrurile pe care le facem pentru cei din jurul nostru.

Cand cel mic plange, cand sotul a avut o zi grea si nimic nu pare sa mearga asa cum trebuie, noi suntem super-eroinele casei si familiei, cele care il linistesc pe micut cu un alint si o masa copioasa si cele care isi sprijina sotul dupa o zi in care universul l-a doborat. Chiar daca in general barbatul este numit "stalpul casei" noi femeile stim foarte bine ca aceea este doar o titulatura si cele care mentin un echilibru suntem de fapt noi. Stiti cum se zice, "in spatele oricarui barbat puternic se ascunde...o femeie si mai puternica".

Meritam clipa noastra de rasfat in fiecare zi pentru toate aceste lucruri si pentru a ne incarca bateriile pentru inca o zi cu noi provocari, iar daca timpul se mai intoarce din cand in cand impotriva noastra si ne impiedica sa ajungem la coafor sau la manichiura, ne facem salonul nostru acasa.

In fiecare dintre noi se ascunde o profesionista a frumusetii si cu ajutorul produselor L'Oreal Paris ne pastram vigoare, frumusetea si tonusul care ii face pe ceilalti sa se intrebe "oare cum reuseste?".

Un zambet cald, o vorba buna, o privire plina de dragoste sunt suficiente pentru noi pentru a sti ca suntem apreciate de cei din jurul nostru, si nimic din ce facem pentru familie nu reprezinta un efort, pentru ca o facem cu drag pentru cei dragi, pentru o rasplata sufleteasca ce nu se compara cu nimic altceva. Uneori insa, simtim nevoia de o clipa pentru noi, o clipa in care ne scaldam chipul in creme cu arome fine, in care ne acoperim cu un anticearcan si fond de ten urmele noptilor nedormite de cand cel mic a avut colici.

Sunt mama, este probabil cel mai important job pe care l-am avut vreodata si cel care imi aduce cele mai multe satisfactii, care nu au pret, care nu sunt cuantificabile si pe care nu mi le poate oferi nimic altceva. Dupa o zi in care m-am jucat pe saturate cu cel mic, le-am pregatit copiilor un desert delicios, am facut cumparaturi, am facut teme cu cel mare, mi-am intampinat sotul acasa, am nevoie de putin timp pentru mine, iar asta ma face sa-mi incarc bateriile pentru a doua zi, sa ma refac si sa pot mai mult si mai bine.

L'Oreal Paris stie cat efort depunem noi mamele, stie ca nu dispunem de suficient timp pentru a sta o zi intreaga intr-un salon de infrumusetare si stie ca avem nevoie de solutii de infrumusetare rapide, de efect si pe care le putem tine in dulapiorul din baie.

O crema buna, un ruj fermecator, un par stralucitor si un ten radiant ne ajuta sa facem fata mai bine provocarilor, sa fim feminine si sa avem incredere in noi ca mame si ca femei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre