O mama a numarat timpul petrecut pentru a-si alapta copiii. Uimitor cate ore a adunat!

/ / Modificat: 2019-11-27
O mama a numarat timpul petrecut pentru a-si alapta copiii. Uimitor cate ore a adunat!

O mama din Statele Unite a impartasit pe Twitter perioada pe care o alta mamica a petrecut-o alaptandu-si copiii. Iti poti imagina cate ore din viata ta le-ai dedicat pentru a-i hrani?

Daca esti o mama care si-a alaptat copilul, cu siguranta nu ai contabilizat timpul dedicat hranirii acestuia sau pomparii laptelui cu pompa de san pentri a-i da sa manance. Dar a facut-o o profesoara americana, rezidenta in Coreea de Sud, Kera Lovell, care a impartasit pe Twitter timpul pe care o alta mama, l-a petrecut alaptand. Si asta dupa ce a numarat acele momente.

Postarea sa, insotita de o reflectie sincera asupra valorii corpului femeii, spune: "Cineva mi-a spus ca a petrecut mai mult sau mai putin de 4.866 de ore din viata alaptand si ca laptele matern este gratuit daca avem in vedere ca timpul, corpul si munca femeilor nu au nicio valoare."

Alte mamici sunt incurajate sa numere orele

Postarea pofesoarei a avut un impact foarte mare si cu peste 13.600 de like-uri, a devenit virala in doar sase zile. In plus, ea a primit numeroase raspunsuri de la multe mame care au fost incurajate sa numere, cu aproximatie, orele pe care le-au dedicat alaptarii bebelusilor.

mesaj

Cele mai dragute raspunsuri ale acestor mamici, publicate pe site-ul Huffington Post:

"M-am gandit: Am facut o estimare rapida pentru cei doi copii ai mei pe care i-am alaptat pana la 12 luni. Am adunat 4.380 de ore. Nici nu aveam idee cat am redus timpul meu propriu."

"Treceam printr-un divort si aveam un nou-nascut. Judecatorul a impartit timpul petrecut de copil cu fiecare: in timpul zilei cu mama, pentru a fi alaptat si noaptea la casa tatalui. Am pompat lapte in fiecare seara si nu m-am gandit niciodata de doua ori. La fiecare doua ore. Nu am renuntat niciodata. Am scos lapte zilnic. Cam 1.000 de ore de alaptare."

"Am petrecut mai mult de 52.000 de minute alaptandu-mi copiii. In fiecare minut din fiecare zi, corpul femeii produce lapte, folosind energie intensa pentru a face fiecare picatura. Am schimbat slujba doar pentru a-mi hrani copilul. Pretul este inestimabil. Corpul femeii este de nepretuit."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptare Mama

Articole recomandate

Citeste si despre