Infant UNO Crema - ingrijire naturala pentru pielea bebelusului din primele clipe de viata

/ / Modificat: 2016-09-06
Infant UNO Crema - ingrijire naturala pentru pielea bebelusului din primele clipe de viata

Pielea bebelusilor necesita o ingrijire atenta, fiind extrem de sensibila si predispusa la dermatite, iritatii sau eczeme. Aceste afectiuni ale pielii ii pot provoca bebelusului o stare de disconfort care il va face fara indoiala sa planga. in incercarea de a descoperi cauzele si de a oferi solutii pentru problemele celui mic, un ajutor de nadejde pentru mamici este Infant UNO Crema, o crema pe baza de ingrediente naturale: vitamina E, extract de musetel, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba si 7% Pantenol.

Unul din doi copii nou-nascuti manifesta eritem fesier in primul an de viata

Una dintre cel mai des intalnite afectiuni ale pielii la bebelusi este eritemul fesier, cunoscuta si sub numele de dermatita de scutec. Studiile arata ca unul din doi nou-nascuti manifesta eritem fesier in primul an de viata. Aceasta afectiune nu este periculoasa, insa necesita tratament imediat si o ingrijire corespunzatoare.

Pentru a combate aceasta afectiune, mamicile trebuie sa schimbe scutecul celui mic cu regularitate, sa il stearga bine dupa spalarea cu apa si sapun, iar in cazul in care se folosesc servetele umede este necesar ca pielea bebelusului sa fie perfect uscata cand se pune un scutec nou. Aplicarea cremei Infant UNO previne si trateaza eritemul fesier, fiind una dintre cele mai folosite creme de catre mamici.

Infant UNO Crema ingrijeste, hidrateaza si mentine sanatoasa pielea bebelusului

Infant UNO Crema ingrijeste, hidrateaza si mentine sanatoasa pielea bebelusului, risipind grijile mamicii. Prin formula sa unica, imbogatita cu o concentratie de 7% pantenol, alaturi de extracte naturale, Infant UNO Crema are efecte recunoscute de prevenire, hidratare, cicatrizare si reepitelizare pentru pielea afectata de eritem. Pe langa beneficiile pe care le are asupra pielii bebelusului, Infant UNO Crema poate fi folosit si de catre mamicile care alapteaza pentru ameliorarea leziunilor mameleonare.

„Inca din primele clipe de viata, pielea bebelusului este predispusa la aparitia dermatitelor, iritatiilor sau eczemelor, datorita faptului ca atunci cand ia contactul cu mediul exterior se pot dezvolta anumite sensibilitati. Infant UNO Crema este recomandata pentru ingrijirea bebelusilor deoarece contine ingrediente naturale si nu contine parabeni, coloranti, parfum sau substante antiseptice.” A explicat Nicoleta Ciupitu, farmacist Solacium Pharma.

Gama de produse Infant UNO face parte din portofoliul Solacium Pharma. Produsele se fabrica urmand cele mai riguroase cerinte actuale, in tari precum Austria, Norvegia, Croatia si Italia.

Totalitatea produsele Infant UNO sunt garantate si recomandate de catre Societatea Romana de Pediatrie.

Gama Infant UNO este construita din doua categorii distincte:

Gama de ingrijire delicata bebelusi si copii: Infant UNO Crema, Infant UNO Ser fiziologic, Infant UNO gel gingival, Infant UNO Solutie pentru igiena auriculara, Infant UNO Colifant.

Gama de dezvoltare armonioasa copii: Infant UNO Propokid, Infant UNO Sfeclisor, Infant UNO Jellyvit, Infant UNO Prunisor Lax, Infant UNO Calcio Forte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre