Incaltamintea sport pentru copii - un must-have de toamna

/ / Modificat: 2016-08-29
Incaltamintea sport pentru copii - un must-have de toamna

Branduri cu traditie produc incaltaminte sport pentru copii

Sunt doar cateva branduri renumite, care produc in fiecare an incaltaminte sport pentru copii de cea mai inalta calitate, care se evidentiaza prin originalitate si abilitatatea de a atrage intr-un mod convingator numerosi clienti.

Dintre acestea, marcile Le Coq Sportif, Nike Md Runner, Adidas Marvel Avengers sunt doar cateva exemple ilustrative, care le-au adus marilor designeri profituri uriase, dar mai mult decat atat, un renume de invidiat.

Cei mici, dar si adolescentii, iubesc la nebunie magazinele care ii ajuta sa isi reinnoiasca periodic garderoba, de aceea este foarte clar de ce acestia cauta mereu diverse variante care sa fie in trendul modei.

In special, adidasii si tenisii au intrat pe o panta ascendenta a vanzarilor online, de aceea comerciantii au constientizat cat de important este sa fie cat mai aproape de sufletul si de dorintele copiilor nostri.

nike_air_max

Un nou concept de adidasi a intrat in ultimul timp si pe piata romaneasca

Adidasii Neo sunt o noua inovatie in materie de incaltari pentru copii, care ofera cea mai proaspata varianta de a purta incaltamintea destinata activitatilor sportive. Acesti pantofi sport au ajuns sa aiba mare success adolescentilor de peste ocean, dar si din Romania, cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani.

Conceptul se evidentiaza prin caracteristici precum noutate, atractivitate, dar si conexiunea cu mediul virtual, caci se pot cumpara foarte usor din magazinele de comert electronic, prin disponibilitatea lor pe numeroase canale digitale, sociale si de marketing online.

Marele avantaj al acestora il reprezinta faptul ca se pot asorta foarte usor cu orice piesa vestimentara si se pot adapta foarte usor, atat unui stil casual, cat si unuia cu tendinte funny. Acest aspect va aduce perechii tale de adidasi sau tenisi un plus de valoare, iar in ochii celor din jur un strop de veselie si ingeniozitate.

various_brands_incaltaminte_sport_copii

Cu ce noutati vine renumita colectie Nike la inceput de toamna?

Tinand cont de faptul ca toamna bate la usa, comerciantii va stau la dispozitie cu o serie de preturi special pentru pantofii sport gama Nike. Puteti gasi incaltari pentru copii incepand de la 130 lei, iar cei carora le plac luxul isi pot achizitiona o pereche chiar si la 300 lei.

Asadar, varietate pentru toate buzunarele: Nike Air Max, Nike Flex Experience, Nike Jr Magista sunt produse accesibile majoritatii parintilor, care, cu siguranta, nu pot face fata tentatiei de a le innoi garderoba copiilor lor. Daca vrei ca fiul sa fiica ta sa se remarce in fata colegilor sau prietenilor, adidasii Air Max sunt alegerea cea mai buna pe care ati putea sa o faceti.

Prin urmare, indiferent de marca pe care o alegeti, incaltamintea sport pentru copii poate fi utilizata in orice sezon de catre cei carora le plac miscarea si alergatul in aer liber. In plus, producatorii acestora obtin anual castiguri de sute de milioane de euro din vanzarea directa, distributia, dar si din exportul acestor produse.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre