Incaltamintea sport de calitate face diferenta pentru sanatatea celor mici

/ / Modificat: 2016-10-31
Incaltamintea sport de calitate face diferenta pentru sanatatea celor mici

Incaltamintea de copii aparuta pe piata din Romania sub marca Adidas in decursul acestui an are la baza metode de confectionare si croiala la standarde inalte, materiale premium si utilitati multiple, care vor incanta milioanele de copii de la noi din tara si din intreaga lume.

Perechile de incaltari sport disponibile in magazinele online au o croiala mult imbunatatita, care sa le faca mai rezistente la uzura si la miscarile bruste, corespunzatoare intensitatii efortului fizic depus de copii atat in timpul liber, cat si la orele de educatie fizica.

Urmand filosofia implementata de catre inventatorul marcii, Adi Dassler, de a multumi cat mai mult nevoile sportivilor de performanta, dar si ale oamenilor de rand, articolele de incaltaminte ale brandului se remarca, in primul rand, prin cromatica si designul lor, iar in al doilea rand, prin materialele la standarde inalte si prin tehnologiile climaLite si Boost, unice la nivel mondial.

Adidasi usori, flexibili si eficienti in timpul miscarilor

In timpul miscarilor si tractiunile de picior pe care cei mici le fac in fiecare zi, adidasii pentru copii din colectia Adidas s-au dovedit a fi foarte usori, comozi si au reusit sa imprime muschilor si intregului corp o energie debordanta. Mai mult decat atat, microfibrele si tesaturile din panza si din piele speciala de o calitate ireprosabila au reusit sa rezolve cu succes problemele legate de bataturi la nivelul degetelor si la calcai. O mai buna fixare a labei piciorului in incaltaminte face ca adidasii sa fie optim de folosit atat la alergari, cat si la sporturi precum tenisul sau fotbalul, unde suprafetele sunt fie foarte dure, fie umede. De asemenea, in timpul practicarii acestor sporturi, pericolul accidentarilor serioase ii pandeste pe cei mici la tot pasul, deoarece isi solicita foarte mult glezna si genunchii, iar riscul aparitiei unor entorse sau rupturi de ligamente este crescut.

Pe langa binecunoscutul sistem mesh, spuma poliuretan si materialul din panza de la suprafata exterioara, noile perechi de pantofi sport aparuti sub respectiva marca au implementat si un sistem de fixare, un strap, care sustine eficient talpa si glezna piciorului, dar, in acelasi timp, permite o flexare optima si o atenuare buna a socurilor.

Tehnologii proprii, unice pe piata

Un motiv suplimentar pentru ca parintii sa opteze pentru achizitia de incaltaminte sport pentru copii de la Adidas reprezinta introducerea tehnologiilor ClimaLite, climacool si Boost.

ClimaLite si climacool sunt brevetate pentru activitatile desfasurate in conditii extreme de caldura sau frig. ClimaLite este un sistem care imbina bumbacul specific de la partea exterioara a incaltamintei cu un material sintetic, racoros la atingere, dispus pe partea interioara. Ca sistem de functionare, designerii care s-au ocupat de crearea acestora ne precizeaza faptul ca la baza tehnologiei stau tocmai fibrele sintetice de la interior, care au proprietatea de a impinge transpiratia spre exterior, unde se evapora intr-un timp scurt, cu ajutorul bumbacului. Pe de alta parte, sistemul climacool, asigura o bariera eficienta contra frigului, prevenind patrunderea aerului rece si mentine o buna circulatie sanguina.

adidasi_copii_cloudfoam

Inovatia Boost - atenueaza socurile si confera mai multa energie piciorului

Cu un retur revolutionar de energie, amortizare superioara, confort optim pentru orice tip de picior si adaptabilitate termica, acum este in mare voga Adidas Energy Boost, ce implementeaza un nou sistem de amortizare la impactul cu solul, ce asigura cel mai mare retur de energie din industria produselor pentru alergare.

Inovatia BOOST porneste de la un material revolutionar, care amortizeaza impactul piciorului cu solul. Bazat pe un proces de dezvoltare inovator, creat de partenerul adidas, BASF (lider mondial in produse chimice), materialul solid granular (TPU) este supus unei explozii si transformat in mii de capsule mici de energie, care alcatuiesc aceasta talpa unica a pantofilor sport. Cu structura celulara unica, capsulele de energie capteaza si apoi elibereaza energia mai eficient, la fiecare pas.

Informatiile prezentate in articolul de fata isi propun sa le dea de gandit parintilor atunci cand cumpara incaltaminte sport pentru cei mici si sa le ofere suficiente motive sa se indrepte catre noile modele de adidasi pentru copii din colectiile Adidas si sa le aduca satisfactia de a achizitiona niste perechi incaltaminte de calitate, perfecte pentru nevoile celor mici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre