De ce trebuie sa tii cont cand alegi hainute pentru nou-nascuti

/ / Modificat: 2016-02-09
De ce trebuie sa tii cont cand alegi hainute pentru nou-nascuti

Odata cu venirea pe lume a unui nou membru al familiei voastre, apar si noi necesitati, hainutele pentru nou-nascuti  fiind unele dintre ele.

Chiar daca bebelusul creste repede, mai ales in primele luni, mamele nu obosesc sa aleaga tot ce este mai frumos pentru copilul lor, iar cei mici au nevoie de mai multe randuri de haine deoarece hainutele lor sunt predispuse la pete. 

Orice mama trebuie sa fie atenta in primul rand la materialul din care sunt facute hainutele. In general medicul recomanda ca acestea sa fie 100% bumbac, desi astazi in magazine se gasesc tot felul de combinatii. Important este sa nu fie combinatii cu materiale sintetice intrucat pielea bebelusilor este una foarte sensibila care necesita o ingrijire deosebita. 

rochita_fetite

Hainele de nou nascuti au un regim aparte de intretinere, iar hainutele din bumbac se pot curata la masina de spalat la temperaturi inalte pentru a distruge eventualele bacterii. Dupa spalare, acestea se pot calca, iar copilul se va simti foarte bine in ele. Este esential ca imbracamintea sa fie una confortabila si practica. In magazinele specializate se gasesc hainute in culori vii si imprimeuri atractive ce iau ochii atat mamicilor, cat si copiilor. 

hanorac_copii

Hainele de nou nascuti se pot comanda si online, insa va trebui sa consultati un ghid pentru a va asigura ca marimile vor fi potrivite pentru cei mici. Tot online veti gasi produse de calitate si anume haine pentru copii realizate din bumbac organic, aceasta fiind una dintre cele mai sigure tesaturi pentru pielea bebelusului, iar comanda se face usor, fara a-i rapi mamicii prea mult timp. 

incaltaminte_bebelusi

Pentru hainele cu mesaje si imprimeuri haioase, poti da comanda online sau poti vizita magazine cu haine de copii in marile centre comerciale.

Trebuie sa tii cont si de faptul ca cel mic va creste rapede in primele luni, asa ca va trebui sa te hotarasti daca vei investi sau nu prea mult in astfel de accesorii. Nu omite si faptul ca si familia si prietenii iti vor face destule cadouri, printre care se vor numera si haine. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre