De ce sunt recomandati pantofii sport copiilor

/ / Modificat: 2016-06-15
De ce sunt recomandati pantofii sport copiilor

Un copil are nevoie mereu de pantofi comozi, pe care sa nu ii simta in picioare, dar care sa le si protejeze talpa. O buna optiune sunt pantofii sport de copii. Acestia se gasesc in multe magazine, online si clasice, fiind diponibili in sute de modele.

Copiilor le plac pantofii sport

Prichindeii adora incaltamintea sport pentru ca este mereu confortabila si apar modele noi in fiecare sezon. Firmele care confectioneaza asemenea modele au grija sa vina mereu cu ceva nou, ca sa ii atraga pe copii.

incaltaminte_sport_pentru_copii_recomandari

Incaltamintea sport pentru copii trebuie sa respecte toate standardele de calitate in domeniu. Alegerile le fac cei mici nu numai in functie de cum se simt in perechile de pantofi sport, ci si in functie de model. Le plac modelele colorate, caci sunt mult mai interesante in ochii lor.

Incaltamintea sport pentru copii, din piele

Cei mici descopera ceea ce inseamna o incaltaminte de calitate atunci cand se incalta cu pantofi confectionati din piele. Aceste perechi nu se compara cu cele din materiale sitetice. Micutii alearga mult, sunt foarte active, de aceea talpa incaltarilor trebuie sa fie foarte bine realizata, trebuie a fie rezistenta, dar si flexibila in acelasi timp. Este nevoie ca parintii sa ii ia pe cei mici la cumparaturi, ca sa probeze pantofii. Numai asa isi vor da seama ca au optat pentru o pereche buna de pantofi sport, in care sa se simta confortabil.

adidas_sport_copii

Este bine ca ambele perechi sa fie probate, iar copilul sa mearga putin prin magazin, ca sa isi dea seama daca pantofii sunt potriviti pentru el. Este de evitat incaltamintea foarte stramta, care are botul ascutit, pentru ca se simte un discomfort. Insa nici perechile de pantofi sport pentru copii prea mari nu sunt indicate, pentru ca pot duce la deformarea mersului micutului, astfel ca acestuia ii va fi greu sa se deplaseze.

Pantofii sport, pentru alergat si joaca

Incaltamintea sport este ideala pentru – evident - orele de sport. Micutilor le place sa alerge mult, iar o pereche de adidasi sau de tenisi confectionati cu grija, de firma, este ideala pentru copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre