Cele mai trendy modele de papuci pentru copii pentru vacanta de vara

/ / Modificat: 2022-07-18
Cele mai trendy modele de papuci pentru copii pentru vacanta de vara

Papucii pentru copii sunt confortabili si trendy deopotriva, ideali pentru vacanta de vara. Culori acidulate, perfecte pentru vara, finisaje remarcabile, îngrijite si o mare varietate de modele papuci copii, astfel încat fetita ta sa fie cat mai confortabila la piscina sau la plaja.

Papuci copii pentru toate gusturile

Cauti o piesa esentiala pentru vara? Nu mai cauta, papuci copii este raspunsul tau. Vei gasi papuci într-o mare varietate de culori: negru, culori pastelate, neon. Fetele pline de energie vor putea alerga la infinit si sa ramana totodata în tendinte. Fele adora sa copieze stilul mamei lor, de aceea de cele mai multe ori vor opta pentru un model asemanator.

Trendy si confortabile, modelele de papuci pentru copii sunt ideale pentru a-ti însoti mica printesa peste tot în zilele însorite de vara. Papucii devin un element de care aceasta nu se poate lipsi din momentul în care pantofii clasici devin inconfortabili din cauza caldurii. Papuci confortabili de purtat, în culori vii, forme îndraznete precum celebrii flip flops pentru o plimbare în oras, o zi la malul marii sau la piscina, devin aliatul de pret al unei fete.

Papucii pentru copii se asorteaza tuturor tinutelor

Asortandu-se unui numar mare de tinute, papucii pentru copii pot fi clasici sau originali, deoarece stilul vestimentar al unei fete este extrem de variat, în functie de fiecare ocazie în parte. Alege si tu perechea ideala de papuci copii din oferta magazinului CCC. Poti comanda papuci copii din magazinul online sau poti vizita magazinul fizic, cu siguranta vei gasi ceva pe placul fetitei tale.

Confortul papucilor este asigurat de catre talpa extrem de bine profilata, care împiedica alunecarea piciorului.

Descopera farmecul papucilor pentru fete

Papucii pentru fete beneficiaza de trei caracteristici de baza si extrem de importante de altfel: sunt confortabili, extrem de usori si flexibili. Se pot strecura cu deosebita usurinta în bagajul de vacanta si tu, ca parinte, ai garantia ca se va simti foarte bine în acestia. Atunci cand cauti papuci copii pentru piscina trebuie sa acorzi o atentie sporita formei, dimensiunii si materialului din care sunt confectionati. Ca sa profite din plin de o vacanta la mare, fetita ta are nevoie de cei mai confortabili papuci.

Deoarece fetelor le place sa iasa în evidenta, atunci cand alegi papuci pentru fete trebuie sa acorzi o atentie sporita stilului si culorii lor. Alege culori metalice sau pastelate pentru fetita ta, modele neregulate si imprimeuri originale. Pentru a face aspectul papucilor pentru copii mai atractiv, opteaza pentru un model cu diferite aplicatii – o fundita, un trandafir sau franjuri fanteziste. Acestea vor arata grozav alaturi de o rochie cu imprimeu floral. Înainte de a face o achizitie, tine cont si de gustul copilului tau! Papucii confortabili pot fi asortati cu numeroase articole de îmbracaminte pentru a crea o tinuta adorabila pentru fete. 

Nicio ţinuta de vacanţa nu poate fi completa fara o pereche de papuci fete. Modelele propuse sunt dinamice şi au design modern. Mulţi dintre papuci sunt decoraţi cu diferite elemente care atrag atenţia domnişoarelor. Sunt şi papuci cu construcţie solida, realizaţi din materiale rezistente la uzura. Ai decis? Ce papuci alegi pentru vacanţa? Pot fi aleşi papuci din guma cu talpa anti-alunecare în nuanţe dinamice de roz, roşu, portocaliu, galben, mov sau culorile neutre cu versatilitate sporita.

papuci

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte copii

Articole recomandate

Citeste si despre