Campania COOL4SKIN sustine sanatatea si frumusetea pielii

/ / Modificat: 2020-09-11
Campania COOL4SKIN sustine sanatatea si frumusetea pielii

Sute de turisti, care au ales litoralul romanesc pentru vacanta de vara, s-au bucurat in weekend-urile celei mai fierbinti luni a anului de beneficiile Campaniei Cool4Skin - vacanta in siguranta la malul marii, unde specialistii de la Skinmed Clinic si reprezentantii Bioderma au oferit gratuit asistenta medicala/dermatoscopii si fotoprotectie avansata. Cei mai norocosi dintre cei preocupati de sanatatea pielii lor au castigat premii-surpriza la tombolele pregatite de catre organizatori. 

Campania COOL4SKIN sustine sanatatea si frumusetea pielii, prin responsabilizarea oamenilor in privinta expunerii corecte la soare, acel prieten minunat care, daca ii dai prea mult nas, iti poate deveni foarte usor dusman.

Alaturi de medicii de la Skinmed si de reprezentantii Bioderma, la maratonul “Cheama soarele la joaca in siguranta!” au alergat vedete si influenceri care au inteles importanta ingrijirii corecte a pielii atunci cand ne aflam in bataia razelor solare si necesitatea controalelor periodice ale pielii.

Octavia Geamanu (vedeta Antena 1), Sonia Trifan (designer vestimentar), sportivii Diana Bulimar (campioana olimpica gimnastica), Paula Hriscu (cantareata muzica populara), Ana Maria Popescu (campioana nationala, europeana si mondiala la karate / instructor de fitness), Alex Stoica (vicecampion national la kaiac-canoe), Mihai Berar (cel mai popular jandarm de la Exatlon Romania), Gabi Nedelcu (finalist Exatlon Romania, sezonul 3), Cristian Dumitrache (Exatlon, sezonul 3) si faimoasa Cristina Constantinescu aka Kiki (Exatlon Romania si instructor de fitness) au fost prezenti pe Shut Up, Beach, cea mai mare, mai frumoasa si mai sigura plaja de pe litoralul romanesc, unde absolut toate masurile anti Covid 19 au fost si sunt respectate cu strictete!

Gabi Nedelcu (finalist sezonul 3, Exatlon Romania): Sunt un mare iubitor de bronz, de mare, de soare, dar sunt in acelasi timp si constient de importanta mentinerii sanatatii pielii. Stiu ca expunerea necontrolata la soare aduce riscuri majore pentru sanatate. Am inteles asta dupa ce mi-am pierdut un bun prieten care, din pacate, a fost depistat mult prea tarziu cu melanom. Ma bucur sa fac parte din acest demers, Cool4Skin este, dupa parerea mea, unul dintre proiectele care ar trebui mentinut vara de vara, pana cand vom intelege cu totii, de la mic la mare, regulile care ne salveaza viata. Multumesc Skinmed pentru oportunitatea de a ma alatura acestei campanii!”

 COOL4SKIN

Expunere la soare fara riscuri, fara arsuri, fara riduri, fara potential de cancer!

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, initiatoarea campaniei Cool4Skin: “Sunt incantata ca acest proiect si-a dovedit utilitatea in randul iubitorilor de soare. Cum educatia ne ajuta sa constientizam ce e mai bine/bun pentru noi, am gandit Cool4Skin ca pe o oportunitate de a intelege principiul “a preveni e mai usor decat a trata”.

Pe parcursul celor cinci weekend-uri, cat a durat campania, am intalnit pe plaja atat persoane sanatoase, responsabile, cat si persoane care s-au prezentat la bancul COOL4SKIN cu arsuri solare, cu hiperpigmentari pe diferite zone ale corpului si, din pacate, chiar cu cancer avansat al pielii (un tanar de doar 30 de ani, care nu se prezentase niciodata la un control de specialitate!).

Prin Cool4Skin am reusit sa informam sute de oameni asupra pericolelor expunerii necontrolate la soare, sa evidentiem rolul preventiei oricarei afectiuni grave specifice verii, sa depistam afectiunile serioase, care necesita control periodic si/sau tratament de specialitate. Vreau sa multumesc partenerilor nostri Bioderma si Shut Up, Beach pentru deschidere si implicare, vedetelor si influencerilor pentru suport, dar si tuturor celor care, cu incredere si curaj, si-au adus pielea la control desi venisera sa se distreze! Extrem de important este sa intelegem cu totii ca riscurile expunerii incorecte la soare nu se termina o data cu vara, fotoprotectia solara fiind un must in orice anotimp, inclusiv iarna.”

!!! La final de Cool4Skin, nu uitati ca:

šŸ’› Protectia solara este pentru TOATE SEZOANELE, nu doar pentru vara si nu doar pentru plaja

šŸ’› SPF-ul 50+ este OBLIGATORIU la plaja sau expunere prelungita la soare

šŸ’› Melanomul este o boala nemiloasa, care se dezvolta fara simptome majore si apoi evolueaza foarte agresiv - depistata insa de timpuriu, cu ajutorul dermatoscopiilor, are sanse de vindecare de peste 95%

šŸ’› Gasiti resurse informative despre ingrijirea pielii in orice sezon si prevenirea melanomului si a altor boli cutanate pe www.skin-med.ro

Articole recomandate

Citeste si despre