Cum sa-ti ajuti puiul sa respire usor in sezonul rece!

/ / Modificat: 2016-10-04
Cum sa-ti ajuti puiul sa respire usor in sezonul rece!

Nasucul infundat sau congestia nazala la bebelusi si copii poate fi un semnal de alarma pentru o raceala sau gripa, o alergie sau o rinita. Acest simptom nu trebuie neglijat, mai ales ca afecteaza somnul copilului, impiedicandu-l sa respire normal si facandu-l sa respire pe gura. Apar senzatii neplacute, precum usturimile din gat sau impresia de uscaciune.

Nasucul infundat, chiar daca vine cu un intreg bagaj de neplaceri atat pentru copil, cat si pentru mamica, este totusi un semn ca organismul raspunde prompt la schimbarile din mediu sau la agenti care afecteaza sanatatea.

Ca raspuns la amenintarile unor factori externi sau iritanti, cantitatea de mucus secretat pentru a curata si hidrata membranele nazale creste si poate aparea congestia nazala.

Persistenta secretiilor nazale abundente poate duce la complicatii, precum afectiuni ale cailor respiratorii superioare, din cauza ca bebelusul sau copilul va respira doar pe gurita, la sinuzite sau otite. Este afectat si modul in care copilul se hraneste, iar senzatia de disconfort va implica si o stare generala de frustrare si oboseala.

Sinomarin Babies este o solutie hipertonica, 100% naturala, bogata in saruri minerale marine si oligoelemente cu efect benefic asupra epiteliului nazal.

Sinomarin_Babies

Sinomarin Babies ajuta atat la descongestionarea nazala, cat si la curatarea si hidratarea nasucului bebelusului si are efect antiinflamator.

Sinomarin Babies poate fi aplicat direct in nara sau sub forma de aerosoli.

Sinomarin_Babies_fiole

Sinomarin Children este un spray nazal indicat copiilor incepand cu varsta de 6 luni, cu pulverizare blanda, ultradelicata si aplicator nazal cu varf de siguranta.

Sinomarin Children amelioreaza congestia nazala si este eficient pentru igiena zilnica, avand rol de hidratare si curatare a mucoasei nazale.

sinomarin_spray_copii

Sunt recomandate 1-2 pufuri in fiecare nara, de 2 pana la de 3 ori pe zi sau conform instructiunilor medicului.

Sinomarin Mini Spray este un flacon cu pompa nazala, indicat pentru descongestionare nazala, hidratare si curatare.

Sinomarin_spray

Sinomarin Mini Spray este recomandat copiilor incepand cu varsta de 6 luni.

Pentru mai multe informatii despre beneficiile gamei Sinomarin, accesati link-ul:

http://rontis.ro/divisions/otc/sinomarin/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre