Cheia unui sezon fara raceli - un sistem imunitar sanatos!

/ / Modificat: 2015-03-20
Cheia unui sezon fara raceli - un sistem imunitar sanatos!

Din pricina schimbarilor climatice, corpul micutului tau poate fi afectat de bacteriile si virusurile raspandite in atmosfera, iar un organism cu o imunitate scazuta reprezinta gazda ideala pentru dezvoltarea si inmultirea acestora acestora.

Cum stii ca micutul tau are un sistem imunitar defectuos?

Unul dintre simptome este oboseala si slabiciunea indelungata. In plus, aceasta oboseala si extenuare culmineaza cu o stare de iritabilitate continua si cu o stare de somnolenta pe timpul zilei. 

De aceea, este esential ca tu sa te asiguri ca sistemul lui imunitar este pregatit sa infrunte provocarile sezonului rece. Intrucat, odata cu instalarea racelii, copilul tau va respira mai greu, va stranuta si va avea o stare generala apasatoare.

Una dintre cai este de a folosi cateva masuri simple si la indemana: o alimentatie sanatoasa, un somn linistit si odihnitor, activitati sportive si o igiena corespunzatoare a mainilor.

O alta metoda este reprezentata de utilizarea unui adjuvant - produse pentru intarirea imunitatii.

Vrei ca sezonul rece sa treaca mai usor, fara raceli cu manifestari si consecinte neplacute?

In acest caz, Proimmunity iti vine in ajutor! Proimmunity este o formula inovatoare pentru stimularea imunitatii, deoarece contine sase ingrediente cu efect imunostimulator, care actioneaza sinergic pentru intarirea organismului: Echinaceea, propolis, vitamina C, fructe de soc, zinc si vitamina D3.

Gama Proimmunity se prezinta sub forma a doua produse, adaptate in functie de varsta:

  • Pentru copiii de peste 1 an - Proimmunity sirop: datorita gustului placut si al seringii dozatoare, Proimmunity sirop este comod de administrat si usor acceptat de cei mici
  • Pentru copiii de peste 7 ani si adulti - Proimmunity capsule

DE CE sa folosim Proimmunity?

Pe langa proprietatile imunostimulatoare, are si actiune asupra virusurilor si bacteriilor care conduc la aparitia simptomelor de raceala si gripa, iar conform datelor oferite de studiile clinice:

  • reduce cu 56% incidenta episoadelor de raceala (prin continutul de zinc)
  • scade cu 57% necesitatea utilizarii de produse antibiotic (prin continutul de zinc)
  • scurteaza cu 62% numarul de zile cu febra (prin continutul de propolis, vitamina C si Echinacea)

Intrucat igiena corespunzatoare a mainilor este foarte importanta in reducerea riscului de transmitere a bacteriilor si virusurilor, in aceasta perioada, gama Proimmunity vine in sprijinul mainilor curate printr-o promotie speciala.

Fiecare cutie de Proimmunity sirop si Proimmunity capsule este insotita de un pachet de servetele umede cadou!  Intra pe www.proimmunity.ro si afla mai multe informatii despre Proimmunity - formula magica pentru sanatate!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre