Primul Craciun sarbatorit in calitate de mama a fost cel mai frumos

/ / Modificat: 2021-12-22
Primul Craciun sarbatorit in calitate de mama a fost cel mai frumos

Intotdeauna am iubit Craciunul. Cele mai frumoase amintiri din copilaria mea au avut loc in aceasta perioada, asa ca este un moment care ma bucura foarte mult. Nu m-am intrebat niciodata daca ar putea fi mai bune, dar chiar din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata (la sfarsitul lui noiembrie 2014), traiesc si mai intens emotiile acestei sarbatori... si as spune chiar ca intr-un fel, chiar ma bucur mai mult de tot ce inseamna aceasta sarbatoare! Sunt mai fericita decat eram inainte.

Acel sfarsit de an a fost inceputul a tot ceea ce avea sa urmeze. Am avut o sarcina cu risc crescut, asa ca tot ce i-am cerut lui Mos Craciun si celor trei magi a fost ca bebelusul meu sa se nasca bine.... M-am vizualizat alaturi de bebelus, un an mai tarziu si am stiut ca totul se va schimba...

Si chiar s-a schimbat totul ...

Da, in cele din urma totul a fost bine. Iar Craciunul, ca proaspata mama, a fost cel mai fericit din viata mea. Micuta mea minune era alaturi de noi noi, iar noi eram un pachet de bucurie... bucurie care s-a extins in familie pentru ca era prima nepoata si nimic nu se compara cu acel sentiment de a avea un copil acasa.

Cadoul pe care mi-l doream dintotdeauna era deja in bratele mele si simteam ca am tot ce-mi doresc! Este adevarat ca aceste zile apartin copiilor... dar acel prim Craciun, cand sunt bebelusi, este in totalitate al nostru: un moment de care trebuie sa ne bucuram cu toate simturile, pentru ca este unul dintre multele lucruri care nu se vor mai intoarce niciodata si de care ne vom aminti cu nostalgie... si nu va trece mult timp pana cand se va intampla acest lucru.

Ei traiesc primele lor momente si la fel si tu!

Nu ma gandisem niciodata la modul in care parintii traiesc Craciunul si am descoperit ca emotia cadourilor, a trairii spiritului Craciunului, a pregatirii felicitarilor si a bucuriilor specifice acestei perioade a anului a capatat un nou sens.

De la primul Craciun sarbatorit in calitate de mama, de la primul copil si chiar si dupa aparitia surioarei mai mici, ma bucur sa imi vad fetele fericite si incantate de luminite, de Craciun si de tot ce inseamna aceasta sarbatoare. Ba chiar am din nou emotii pentru sosirea iminenta a lui Mos Craciun si a celor trei magi. In aceasta luna redevin copil, si asta datorita micutilor mei.

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre