Asociatia Activity va invita la evenimentul Active Parenting Meet-up

/ / Modificat: 2023-11-08
Asociatia Activity va invita la evenimentul Active Parenting Meet-up

Cel mai nou proiect marca Activity este Active Pareting Meet-up, un eveniment gratuit ce se va desfasura vineri, 24 noiembrie 2023, de la ora 18.00 si prin intermediul caruia dorim sa aducem fata in fata specialisti si parinti, iar impreuna sa punem sub lupa ADHD-ul. 

Asa cum ii spune si numele, Active Parenting Meet-up este in primul rand o intalnire intre parinti si ne dorim ca impreuna cu invitatii nostri sa punem sub lupa ADHD-ul.

Vom darama impreuna mituri, vom contura imagini despre cum este o zi din viata unei persoane diagnosticate cu ADHD si vom invata cum putem face fata copiilor energici.

Dupa cum v-am obisnuit, vom avea din nou o echipa extraordinara de speakeri:

❇️ Ramona Gheorghe, medic primar psihiatru de copii si adolescenti, Health Mind Center;

❇️ Andrei Ionel Mocanu, psiholog si psihoteraupeut cognitiv-comportamental, Asociatia Activity, aka Tatal activ @Tatalactiv;

❇️ Cora Iulia Aprozeanu, consilier scolar, CMBRAE.

Evenimentul va fi moderat de Daniel Coman, jurnalist Euronews.

🧐Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa fiti alaturi de noi, va asteptam la „Active Parenting Meet-up - ADHD sub lupa".

📍Unde? La Ceainaria GreenTea, Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, Bucuresti - un loc special, cu o atmosfera aparte, in care ne putem relaxa la o cana de ceai in timp ce ascultam prezentarile invitatilor nostri.

📆 Cand are loc evenimentul? Vineri, 24 noiembrie 2023.

⏰ De la ce ora? 18.00.

Accesul la eveniment este gratuit si puteti confirma participarea completand urmatorul formular online https://forms.gle/N1zCTm3FCwDdRyZm6 .

https://www.facebook.com/events/s/active-parenting-meet-up/1457557061774844/

Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ghid parenting Evenimente

Articole recomandate

Citeste si despre