3 lucruri pe care le fac cei mai cool parinti

/ / Modificat: 2016-05-12
3 lucruri pe care le fac cei mai cool parinti

Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta parintii de astazi este aceea de a fi parinti moderni, informati, care stiu sa ofere copiilor lor mai mult decat distractii de moment: experiente de neuitat.

Iata cateva lucruri pe care le-am observat la cei mai cool parinti cu care am lucrat de-a lungul timpului.

1. Isi fac timp pentru "ora de joaca"

Indiferent de program, ei reusesc sa prioritizeze joaca in familie, inventeaza jocuri si povesti alaturi de cel mic, descopera impreuna noile jucarii de care copilul este interesat si… profita din plin de timpul de calitate alaturi de copil.

2. Stiu cand sa dea copilului spatiu

Timpul parinte-copil este foarte valoros, insa copilul are nevoie de socializare si in afara casei, alaturi de prieteni si colegi de varsta sa. Prin joaca de la egal la egal, ei invata sa imparta, sa faca echipa, sa rezolve micile conflicte, dar si sa se distreze de minune nascocind impreuna cele mai traznite scenarii.

3. Sunt la curent cu tot ce e nou si interesant

Cei mai cool parinti pe care ii cunosc sunt cei care se informeaza permanent, reusesc tot timpul sa dea copilului noi idei, noi preocupari, sa il antreneze in tot soiul de jocuri educative. Stiu sa recunoasca usor o oportunitate de a-i crea copilului amintiri grozave si de a-l ajuta sa-si faca noi prieteni.

Daca ai nevoie de un pic de inspiratie, iti recomand cea mai mare aventura a anului: Tabara NERF. O experienta unica, in premiera atat in Romania cat si in lume: joaca si sportul se imbina perfect, miscarea fizica devine distractie pura, iar socializarea devine floare la ureche pentru cei mici. Asta pentru ca programul este creat de specialisti - psihologi, animatori si antrenori - care si-au propus sa creeze tabara in care orice copil viseaza sa mearga alaturi de cel mai bun prieten.

Cum pot copiii sa ajunga in Tabara NERF?

Tabara_Nerf_1

Ei bine, Pastele e ocazia perfecta pentru a-i da aceasta sansa! Trebuie doar sa cumperi un blaster NERF cu abtibild de campanie, sa inscrii codul de pe abtibild pe www.tabaranerf.ro si sa acumulezi minim 200 de puncte.

Poti castiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-al lui in Tabara NERF, plus 500 de premii instant: blastere si echipamente NERF noi-noute. Si nu uita sa pastrezi bonul fiscal pentru validarea premiului!

Astfel, pe langa bucuria de a primi un blaster nou de Paste, micutul are sansa sa traiasca cea mai tare aventura in vacanta de vara, iar tu poti deveni cel mai cool parinte al grupului!

Articol scris de Cerasela Calin, specialist in comunicarea cu copiii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre