16 citate motivationale pentru mamele singure

/ / Modificat: 2014-09-26
16 citate motivationale pentru mamele singure

Esti mama singura si esti mandra de modul in care te descurci si iti cresti copilul. Faci totul pentru el si ai grija sa nu-i lipseasca nimic, dar nu inseamna ca nu ai momentele tale de vulnerabilitate, in care simti ca cedezi si ca nu mai faci fata problemelor, facturilor si grijilor care te coplesesc de la o zi la alta.

Iata cateva citate motivationale care servesc drept "hrana" pentru sufletul tau si care functioneaza ca un izvor nesecat de inspiratie pentru a o lua de la capat in fiecare zi, mai puternica si mai buna in tot ceea ce faci!  

"Nu inota impotriva curentului. Fii constienta ca faci ceea ce trebuie si ca o faci cat poti de bine. Nu esti Femeia Fantastica si, mai important decat atat, nimeni nu se asteapta sa fii."

"Vor exista numeroase momente in viata in care vei simti ca ai esuat. Dar in mintea si ochii copilului tau, vei fi intotdeauna cea mai buna mama si asta este cel mai important."  

"Am o cariera minunata si o am pe fiica mea. Prin urmare, ceea ce NU am nu este nici pe departe la fel de important precum ceea ce AM deja."

"Nu sunt chiar singura. Adica sunt, dar il am pe baietelul meu in viata mea. A fi o mama singura este complet diferit fata de a fi o femeie singura" (Kate Hudson)  

"Aminteste-ti ca o mama singura este la fel ca orice alta mama si ca prioritatea tuturor mamelor este intotdeauna copilul. Fiecare parinte face tot ce poate pentru copilul lui, iar mamele singure nu fac exceptie." (Paula Miranda)  

"Sa fii mama singura inseama de doua ori mai mult stres, efort, lacrimi, dar si cantitate dubla de imbratisari, dragoste si mandrie."

"Sa-ti faci griji mereu nu alunga problemele din viitor, ci te secatuieste de forta si energie din prezent."

"O mama singura are coloana vertebrala din otel si o inima din aur."  

"Nu mi-am propus niciodata sa fiu o mama singura. In schimb, mi-am propus sa fiu cel mai bun parinte care pot deveni... iar acest lucru nu s-a schimbat!"  

"Orice femeie poate fi o mama, dar este nevoie de o mama puternica pentru a fi si tata pentru un copil."  

"Maternitatea este o calatorie minunata, satisfacatoare, galagioasa, haotica si uneori nebuneasca, dar merita!"  

"Sa fii mama cu norma intreaga este cel mai bine platit job din lume, din moment ce salariul este dragostea pura a copilului." (Mildred B. Vermont)

"Sa fii un parinte singur nu este o viata plina de greutati, ci o calatorie pentru cei puternici." (Meg Lowery)  

"Atunci cand esti mama, nu esti niciodata singura in gandurile tale. O mama gandeste intotdeauna de doua ori, o data pentru ea si o data pentru copilul ei. (Sophia Loren)  

"Mamele bune au podele lipicioare, bucatarii dezordonate, maldare de rufe murdare, dar intotdeauna copii fericiti".

"Ai incredere in tine. Cunosti si poti mai multe decat crezi."

Mai cunosti si alte citate motivationale in care mamicile singure sa isi regaseasca puterea si energia de a face fata tuturor problemelor? Ajuta-ne sa le dam o mana de ajutor si sa le ajutam sa-si recapete puterile si sperantele pierdute! Impartaseste-le cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre