Poveste cu jucarii. Cum a ajuns Bobo sa aiba propriul magazin de jucarii pentru copii

/ / Modificat: 2022-01-10
Poveste cu jucarii. Cum a ajuns Bobo sa aiba propriul magazin de jucarii pentru copii

A fost odata un baietel pe care parintii lui il alintau Bobo. El nici nu ii vedea, ci doar ii auzea de undeva, parca de departe, dar ii simtea foarte aproape si se bucura de fiecare data la auzul vocilor lor. Cand ei vorbeau despre Bobo, parca auzea si un sunet ca de inima care batea puternic, tot mai puternic;si parca se simtea invaluit de un sentiment de caldura si de ceva ce stia, fara sa stie concret, ca ar putea fi iubirea.

La un moment dat, Bobo a deschis ochii si a vazut o lumina puternica si a auzit aceleasi doua voci care il alintau si il dezmierdau cu un ton bland; doar ca acum erau mult mai clare si mult mai aproape. Inca nu le distingea clar chipurile, dar pe masura ce zilele au trecut a inceput sa le vada din ce in ce mai bine. A primit numele Erik, dar alintul sau a ramas tot Bobo, iar bucuria sa cea mai mare era ca se vedea inconjurat de o multime de jucarii. Cel mai tare era ca parea ca si parintii lui se bucurau, deopotriva, de acele jucarii pentru copii si se jucau impreuna cu el.

De la bucuria jocului, la un business concentrat pe jucariile copilariei

Pe masura ce Bobo crestea, a avut de toate; de la jucarii pentru bebelusi a trecut la jucarii educative, jucarii din lemn, jucarii interactive. Iar bucuria cu care le primea si pe care o simtea cand se jucau toti cu ele le-a dat parintilor lui o idee! "Ce ar fi sa deschidem un magazin de jucarii?"

Zis si facut! Din dragostea pentru Bobo, dar si pentru jucarii, cei doi oameni mari au pus pe picioare Bobomarket, un loc in care toti parintii pot gasi jucariile potrivite pentru copiii lor si in care ideea de business se imbina perfect cu dragostea pentru jucarii si pentru cei mici.

Bobomarket a devenit un magazin online de jucarii in care se gasesc de toate: jucarii fetite, jucarii baieti, cuburi de construit, jucarii Montessori, masini cu telecomanda. Gama este atat de variata, incat se poate gasi orice, indiferent care sunt personajele preferate ale copiilor: Masha, Spider-Man, Avengers, Simba, Fisher Price, Eroi In Pijamale, Barbie, Hasbro, Play Doh, Disney Frozen, Cars.

Cupon reducere Bobomarket

Parintii lui Bobo nu sunt doar parinti, ci sunt si ei niste copii mai mari care iubesc jucariile si care vor sa faca mai frumos universul tuturor copiilor, nu doar pe al fiului lor. Ei stiu ca atunci cand un copil isi doreste o jucarie, ea trebuie sa ajunga la el in cel mai scurt timp posibil; tocmai de aceea au grija ca livrarea sa se faca rapid, iar bugetul parintilor nu va avea prea mult de suferit, pentru ca toate produsele sunt de calitate si au un pret corect. Nici nu s-ar putea altfel, pentru ca bucuria copiilor este nepretuita, iar satisfactia parintilor la fel.

Jucarii noi pentru copii si parinti

Bobo a invatat multe de la parintii lui, dar i-a invatat si el, la randul lui, ceva: copiii vor mereu jucarii noi. Asa ca, daca sunteti in cautarea unei jucarii care nu se regaseste in oferta Bobomarket, nu trebuie decat sa ii anuntati. Sunt deschisi la sugestii privind jucarii noi si jocuri pe care copiii si le-ar dori, dar care sunt de negasit.

Pentru ca se gandesc si la copii, si la cei mari, parintii lui Bobo vin mereu in intampinarea clientilor cu oferte speciale, discounturi, gratuitati si cupoane de reducere, asa ca odata ce ai intrat in lumea Bobomarket, vei reveni, cu siguranta, manat de sentimentul de satisfactie, dar si de curiozitate. Pentru ca dragostea pentru jucarii este specifica fiecarui copil, mic sau ascuns in spatele corpului si hainelor de adult.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii Jucarii copii creativi

Articole recomandate

Citeste si despre