Idei de cadouri pentru copii de 6-7 ani. Ghid pentru Craciun

/ / Modificat: 2023-12-19
Idei de cadouri pentru copii de 6-7 ani. Ghid pentru Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar daca nu ai cumparat inca darurile pentru cei dragi, este cazul sa te grabesti! De multe ori, cel mai greu poate fi sa cumparam un cadou pentru un copil. Misiunea devine cu atat mai dificila pentru cei care nu au copii si nu stiu ce pasiuni au micutii, la diferite varste.

Cel mai sigur, pentru a nu da gres, este sa intrebi parintele ce si-ar dori copilul sau. Nimeni nu il cunoaste pe copil mai bine decat propriii parinti, iar in complicitate cu acestia, poti alege cadoul ideal. La 6-7 ani, copiii sunt deja la scoala, astfel ca lista de lucruri care sa le fie utile, dar sa le si placa, este destul de ampla. Iata cateva sugestii, daca trebuie sa faci un cadou unui copil din acest interval de varsta.

Cadouri de Crăciun pentru copii de 6-7 ani. Jucarii interactive

Indiferent ca vorbim despre roboti, papusi, tablite sau un atlas interactiv, o astfel de jucaria il poate atrage pe copil, dar poate sa il ajute si sa invete lucruri noi.

Atunci cand cauti un astfel de cadou, tine cont sa fie potrivit pentru varsta copilului.

Cadouri de Crăciun pentru copii de 6-7 ani. Seturi de construit

Daca micutul este pasionat de astfel de jucarii, poti alege un set mai complex, potrivit pentru varsta lui sau pentru o varsta putin mai mare.

Daca darul nu este pentru copilul tau, inainte de a cumpara, verifica cu parintele sa nu cumva sa aiba deja setul respectiv.

Cadouri de Crăciun pentru copii de 6-7 ani. Jucarii din desenele animate preferate

La aceasta varsta, copiii inca urmaresc cu pasiune desene si filme animate. Daca stii ca are o slabiciune pentru un anumit desen sau pentru un anumit personaj din desene, cumpara-l pe acela si nu vei da gres.

Cadouri de Crăciun pentru copii de 6-7 ani. Carti de povesti sau stiintifice

Un volum cu povesti, un atlas sau o carte despre un anumit subiect care il pasioneaza pe copil, potrivita pentru varsta lui, poate fi un cadou mai mult decat inspirat. Daca nu este copilul tau, verifica inainte daca nu cumva are deja acasa ce vrei sa ii cumperi. 

Cadouri de Crăciun pentru copii de 6-7 ani. Materiale stiintifice

Un microscop de jucarie, un mini-telescop sau materiale din care poate face diferite experimente chimice, potrivite pentru varsta lui, pot fi cadouri nemaipomenite pentru un copil de 6-7 ani, care are o atractie pentru un domeniu stiintific.

Inainte de a porni in cautarea cadoului, gandeste-te ce buget esti dispus sa aloci si incearca sa afli cat mai multe despre ce i-ar placea copilului respectiv.

FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Idei cadouri craciun Ghid Craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre