Gama Playmobil DINO RISE, provocarea de care are nevoie orice copil creativ

/ / Modificat: 2022-05-11
Gama Playmobil DINO RISE, provocarea de care are nevoie orice copil creativ

Copiii adora jocurile tematice, care ii pot purta in calatorii fantastice, incredibile, care le stimuleaza imaginatia, dar si indemanarea, capacitatea de a gasi rapid solutii si creativitatea. DINO RISE de la Playmobil este provocarea de care are nevoie orice copil care iubeste aventura, care debordeaza de energie si care stie sa isi creeze propriile povesti. 

Cele mai interesante jocuri de rol, cadoul perfect pentru copii

Dino Rise

Seturile Playmobil pot fi cadoul perfect de 1 Iunie, de ziua de nastere, de ziua onomastica sau de inceput de vacanta, dupa un an scolar greu si incununat cu rezultate bune. De o calitate superioara, piesele din seturile pot fi luate oriunde, si cand plecati in vacanta, pentru ca mezinul familiei sa nu duca dorul jocului sau favorit.Dino Rise este provocarea de care au nevoie copiii cu gandire creativa si este cea mai buna modalitate de a incuraja jocul liber, in care cei mici isi pot face propriile reguli. Jocurile din aceasta gama cu un continut foarte realist pot fi nu doar interactive, ci si educative; si, in plus, la aventura poate participa orice membru al familiei.Eroii DINO RISE sunt Ian, prietenii lui si echipa sa de dinozauri, care vor sa zadarniceasca planurile celor de la Corporatia Cometa, care dezvolta tot felul de roboti distrugatori. Planurile lor malefice nu au, insa, nicio sansa in fata Echipei Dino, vigilenta si cu tot felul de echipamente inteligente.

Seturile Playmobil DINO RISE, o resursa inepuizabila de povesti

Dino Rise

In Playmobil Mina de Cristal cu Dinozaur, copilul trebuie sa gaseasca solutii pentru ca Ian si prietenii lui sa zadarnicesca incercarile Ludmillei si ale lui Ralph de a pune mana pe cele trei pietre de energie care pot deschide un portal magic catre Dino Rock, o lume a dinozaurilor. Cei doi lucreza la un nou robot de foraj si analizeaza pietrele mult dorite, dar echipa Dino Rise lanseaza o operatiune salvatoare chiar din baza lor din casuta din copac, din spatele Dino Rock. Ian si ai lui dispun de un ascensor rotativ pentru provizii si de tot ce au nevoie pentru a se apara, au si un pod cu clapa prin care ajung in ascunzatoarea lor secreta din pestera, dar si un tun cu pivot, pentru a se apara in fata atacurilor celor de la Corporatia Cometa. Ascunzatori secrete, provizii si ustensile si, nu in ultimul rand, dinozaurii sunt indispensabile intr-o aventura care poate fi in fiecare zi altfel pentru un copil. Arma lor secreta este impunatorul Stegosaurus, care trebuie eliberat din stanca cu o „cheie” reprezentata de o piatra de energie. De fiecare data cand sunt folosite pietrele de energie, in Dino Rock se declansaeaza sunete, lumini si vibratii, iar toate cele trei pietre introduse in stanca deschid un portal magic catre lumea dinozaurilor, una in care copiii se pot juca in voie.

Gama Dino Rise include si setul Saichania - Invazia Robotilor, in care Ticalosul a pus gand rau lumii dinozaurilor, iar arma sa principala este un robot de lupta hiper-modern, dotat cu tunuri si alte arme. Echipa Dino Rise este, insa, si de aceasta data la post si nu este dispusa sa lase robotii malefici de la „Cometa” sa isi atinga scopul. Calarind o Saichania, Milow cauta solutii pentru a impiedica masina de lupta de la Cometa sa isi atinga scopul. 

In T-Rex - Batalia Gigantilor provocarile sunt si mai mari.Un T-Rex robot creat de Comet Corporation se pregateste de atac si de a distruge tot ce ii sta in cale. Doar indraznetul Ian poate opri dezastrul, iar in ajutorul lui vine un T-Rex adevarat, cu armura de protectie din titan, echipata cu tunuri si o catapulta. Vor reusi Ian si T-Rex-ul sau sa invinga in aceasta batalie a uriasilor? Ei au nevoie de inspiratia si creativitatea copiilor pentru a izbandi!

Joaca in Playmobil nu se termina niciodata

Dino Rise

Jocurile tematice din lumea Playmobil nu se sfarsesc niciodata; limita este doar imaginatia copiilor si stim bine ca aceasta este foarte bogata si ca ei isi pot crea propriile povesti. Tocmai de aceea piesele si figurinele din Playmobil sunt de calitate superioara si durabile, pentru a face fata tuturor provocarilor la care le supun cei mici. Figurinele sunt mici, usor de manevrat de catre copii si sunt gata pentru orice calatorie incredibila si orice provocare; aveti pompieri fara frica, ageti secreti gata sa plece mereu in misiuni periculoase, astronauti, politisti, pirati aflati in cautare de comori, roboti, tot felul de masini speciale gata de misiuni, o nava pirat si multe altele.

Lumea Playmobil este o lume a jocului liber si a jocurilor de rol, care au pentru copii tot felul de beneficii sociale, cognitive si emotionale. Cei mici se pot juca si singuri, dar si cu prietenii sau cu alti membri ai familiei; ei invata sa fie cooperanti, sa lucreze in echipa, sa faca schimb de roluri, sa urmeze reguli si sa isi dezvolte abilitatile de lider. Prin joc copiii invata sa comunice, sa gandeasca logic si sa rezolve probleme, dar si sa se concentreze la ceea de au de facut, bazandu-se pe coordonarea fizica si pe simturile lor. Chiar daca misiunile pot fi complicate, copiii au o bucurie de nedescris cand intra in lumile propuse de Playmobil, iar experientele de zi cu zi sunt pentru ei o resursa nelimitata de a crea noi si noi povesti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jocuri active copii

Articole recomandate

Citeste si despre