Cum alegi un smartwach pentru copil

/ / Modificat: 2020-01-17
Cum alegi un smartwach pentru copil

Siguranta copiilor nostri este cea mai mare grija pe care o avem, in special atunci cand nu sunt sub supravegherea noastra directa.

Cum nu ii putem inchide in casa sau sub un clopot de cristal pentru a tine departe toate riscurile, trebuie sa gasim metode pentru a-i sti in siguranta tot timpul, fie ca sunt la joaca, fie ca sunt la gradinita sau la scoala, fie ca pleaca in excursie ori ii lasam in grija altor persoane.

Dintre toate dispozitivele de monitorizare, un smartwatch este device-ul ideal pentru micul tau aventurier.

Cum faci cea mai buna alegere de smartwatch pentru copii

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un smartwatch pentru copii, cu siguranta ca te intereseaza si rezistenta gadget-ului, si pretul, si, in special, ce "stie" sa faca.

Ideal este un device cu bratara ajustabila, deoarece copilul creste si probabil nu vrei sa cumperi cate un smartwatch pe an. Functiile de baza pe care trebuie sa le cauti la un astfel de dispozitiv sunt camera video incorporata, apeluri video in ambele sensuri, localizare GPS in timp real, buton de SOS, aplicatii compatibile cu smartphone-urile cu sistem de operare Android sau iOS.

In plus, nu este obligatoriu ca un smartwatch sa fie extraordinar de scump pentru a garanta siguranta copilului tau. Micutii nostri sunt foarte activi, dar si extraordinar de neatenti. Doar sunt copii, nu? Prin urmare niciun parinte nu vrea sa-i lase pe mana gadgeturi scumpe si usor de pierdut sau stricat, cum ar fi un telefon mobil.

Unde gasesti ceasuri inteligente la preturi accesibile? Pe Xkids.ro ai de ales dintr-o gama larga de dispozitive ideale din toate punctele de vedere. Device-urile au bratari ajustabile, localizare GPS, mesaje vocale, camera video, functia de apel video in ambele sensuri, buton SOS si functie de presetare zona de siguranta. In plus, monitorizeaza activitatea fizica a copilului, asa ca poti controla si acest lucru.

Parintii se conecteaza la smartwatch prin aplicatia SeTracker sau SeTracker2, iar din acel moment iti poti supraveghea copilul chiar si de la distanta.

Cand ii oferi ceasul trebuie sa ii faci copilului un instructaj cu privire la situatiile pentru care smartwatch-ul trebuie folosit. Cand nu se simte in siguranta, pentru cel mic este suficient sa apese butonul de panica, iar parintele va primi o alerta SOS pe telefonul mobil si va putea folosi aplicatia pentru a afla pozitia sa exacta si a lua masurile necesare.

Vrei sa te asiguri ca nu iti dispare copilul de la gradinita sau de la scoala?

Poti folosi functia de presetare a unei zone de siguranta pentru a stabili perimetrul in care acesta ar trebui sa se afle in permanenta. Daca cel mic paraseste zona prestabilita, pe telefonul conectat va sosi imediat o alerta greu de ratat. In plus pe langa functiile de localizare, monitorizare si siguranta, ceasurile inteligente pentru copii sunt rezistente la apa si, in general, la toate activitatile unui copil care copilareste corespunzator, datorita materialelor de cea mai buna calitate din care sunt fabricate.

Ceasurile vin in diferite forme si culori si pot avea si functii suplimentare, in functie de nevoi si preferinte, dar si de buget. Poti alege pentru copilul tau un ceas care sa-l monitorizeze inclusiv in timpul somnului, sau un device cu monitorizare spion. In plus, pentru parintii cu mai multi copii sunt disponibile pachete promotionale, astfel incat investitia sa fie accesibila pentru toti cei care vor sa ii stie in deplina siguranta pe cei mici, chiar si atunci cand nu sunt efectiv langa ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre