Ce jocuri poti juca cu Masha and The Bear

/ / Modificat: 2020-01-20
Ce jocuri poti juca cu Masha and The Bear

Masha and The Bear, celebrul desen animat rusesc, a cucerit toate ecranele si copiii nu se mai pot desparti de el. Pe lânga figurinele obisnuite cu Masha si Ursul, stiai ca exista si jocuri, multe dintre ele educative, pe care copiii tai le pot juca cu cei doi?

Cele mai multe dintre aceste jocuri le gasesti online, pe site-ul oficial Masha and The Bear, iar ele variaza de la simple jocuri de a gasi ceva pâna la jocuri mai complexe, care ii invata pe copii matematica, le dezvolta atentia si rabdarea. Hai sa aruncam o privire asupra lor.

Un examen de matematica de la Bear

Daca copilul tau se descurca foarte bine cu numerele si stie ca „doi plus doi face patru”, atunci este de datoria copilului tau sa o ajute pe Masha sa se pregateasca pentru un test de matematica! Poti verifica cât de rapid este copilul in rezolvarea sarcinilor de la Bear, pe parcursul jocului.

Puzzle-ul lui Masha

Copilului tau ii plac puzzle-urile la fel de mult ca lui Masha? Atunci pune-i creierul la un mic antrenament si pune-l sa aseze toate piesele impreuna, atingând un nou nivel de dificultate cu fiecare puzzle completat pentru Masha and The Bear. De asemenea, poti specifica din câte piese este format puzzle-ul.

Hochei

Goooooool!!! Cine este un adevarat jucator de hochei? Masha si Penguin iti invita copilul sa incerce un adevarat turneu de gheata! Cel mic poate juca impotriva lor sau poate cere unui prieten sa concureze unu la unu pe acelasi computer.

Fotbal

Ole, ole, ole! Ce zici sa iti distrezi copilul cu o partida de fotbal Masha and The Bear. Ce zici sa il lasi sa organizeze o cupa mondiala cu Masha si Ursul? Incearca sa il convingi sa inscrie un gol catre adversarul Urs in modul „competitie”! Acest joc se poate juca atât de pe dispozitivul mobil, cât si de pe computer

Medalii pierdute

Copilul tau o poate ajuta pe Masha sa curete casa Ursului si sa ii gaseasca medaliile pierdute! Jocul se schimba constant, astfel incât el va gasi ceva nou de fiecare data când incepe sa joace.

Reteta pentru dezastru

Se pare ca toti locuitorii padurii din Masha and The Bear sunt dornici sa deguste cel mai gustos terci de la Masha, asadar sa vedem cât de repede poate copilul tau sa ii hraneasca pe fiecare dintre acestia. De la ce trebuie sa inceapa? Ei bine, doar trebuie sa citeasca cu atentie o reteta speciala de terci de la Masha, sa le ofere o portie tuturor prietenilor ei din padure si, da, sa nu uite sa spele vasele!

Ziua gemului

Copiii sunt bineveniti sa se alature echipei de gatit a lui Masha, care face gem de Ziua gemului! Aici, copiii vor trebui sa colecteze fructele de padure si apoi sa le aseze pentru a intra intr-un borcan, cu scopul de a pregati o dulceata gustoasa.

Recoltarea fructelor

Munca poate fi distractiva si printr-un astfel de joc il poti invata aceasta lectie pe copil. Acesta o poate ajuta Masha sa se obisnuiasca sa faca fapte bune si sa culeaga cât mai multe fructe si fructe de padure.

Hopping Day

Daca copilul tau nu poate sta locului prea mult timp, atunci cu siguranta se va bucura de jocul cu sarituri Masha and The Bear. Masha recomanda jocul „The Hopping Day”, care a fost special conceput pentru copii cu multa energie. Regulile sunt foarte simple: copilul trebuie sa sara de la un ciot la altul, dar sa aiba grija sa nu cada! Si, de asemenea, trebuie sa colecteze cât mai multe acadele in timp ce sare.

Masha and the Bear PlayBIG Bloxx

Acesta este un joc fizic prin care copilul poate construi casa lui Masha si a ursului, in functie de jocul ales. Exista numeroase alte seturi, de exemplu unul compus dintr-o figurina Masha, o soba, diverse oale si vase de cafea, precum si o caramida cu ilustratia unei capsuni. Pentru completare, poate fi ales setul Tea Party Bear, constând din figurina cu Ursul, o masa si scaune, precum si un set de ceai. Iubitorii de natura tineri se vor bucura de setul Sunflowers Masha, care vine cu un gazon mic, arbust, floarea-soarelui si o figurina Masha.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre