Cadouri de Paste pentru copii, recomandari de la iepuras

/ / Modificat: 2021-04-22
Cadouri de Paste pentru copii, recomandari de la iepuras

Daca vrei cele mai inspirate cadouri de Paste pentru copii, avem pentru tine cele mai adorabile idei de cadouri. Direct recomandate de Iepuras, desigur.

Este adevarat ca in fiecare zi vrem sa le oferim copiilor jucarii si activitati care sa le starneasca curiozitatea. Este greu sa ne abtinem si din iubire profitam de fiecare pretext sa luam o jucarie noua cu care sa ii facem fericiti.

Cadoul de Paste perfect, care sa ofere celor mici bucurie, este o ocazie minunata sa le daruim jucarii care sa le dezvolte abilitati care sa le dea incredere ca pot face orice! Impreuna cu cei de la Le petit Bubu am aranjat o intalnire cu iepurasul si am facut pentru voi o lista de recomandari pentru cadouri de neuitat.

De ce impreuna cu ei? Pentru ca stim ca si tu apreciezi jucariile concepute special pentru nevoile celor mici in functie de varsta, care ii ajuta sa se dezvolte armonios. Vrem sa iti recomandam produse create cu grija pentru mediu si care prioritizeaza sustenabilitatea si dezvoltare durabila. Toate produsele Le Petit Bubu sunt alese cu grija, pentru a indeplini toate cerintele noastre.

Idei de cadouri pentru bebelusi, din materiale organice

Cadourile pentru bebelusi au luat forma celor mai pufosi prieteni ai Iepurasului, gata sa le tina companie. Sunt multe idei de cadouri si o colectie variata ce abia asteapta sa ajunga la voi. Aici am selectat cateva idei desi recunoastem ca este greu sa alegem pe cel preferat si va invitam sa descoperiti toata colectia de cadouri. Sigur va fi greu sa alegeti doar unul preferat!

Poti alege un iepuras urecheat din bumbac organic, moale si placut la atingere pentru pielea fina a bebelusilor, care le ofera un sentiment familiar si ii face sa se simta in siguranta. Sau il poti alege pe iepurasul rotofei, care vibreaza usor si e numai bun de smotocit de manutele mici. In aceeasi colectie il gasesti si pe iepurasul calator, care e gata sa ii insoteasca pe cei mici la plimbari insorite si sa le cante o melodie linistitoare, care de cele mai multe ori ii trage la somn.

Idei de cadouri pentru copii 1-3 ani

Cadourile de Paste pentru copii ce pasesc deja cu incredere singuri spre joaca si socializare sunt dintre cele mai diverse si absolut adorabile. Am selectat si aici cateva idei de cadouri pentru Paste, preferatele Iepurasului desigur.

Jucariile din lemn sunt preferatele Iepurasului. Poti alege cu incredere indragitele jucarii Little Dutch, concepute cu grija si atentie la detalii. Cu un design simplu, atemporal, in culori calduroase, acestea le dezvolta imaginatia copiilor si aptitudinile creative. Descopera aici o intreaga gama de jucarii de lemn educative si distractive.

Lista de cadouri de la Iepuras nu se poate incheia fara cateva recomandari pentru jucarii de exterior, care ii vor scoate pe copii la joaca afara. Fie ca alegi bicicletele de echilibru Little Dutch sau masinutele cu design unic de la Baghera, acestea ii vor ajuta pe micii aventurieri sa isi consume energia si sa isi dezvolte abilitatile motorii, in timp ce se distreaza in aer liber.

Daca Iepurasul celor de la Le petit Bubu te-a convins, avem inca o veste buna. Pe site, vei beneficia de o reducere de 10% la prima comanda folosind codul COPILUL10. Insa, indiferent ce alege Iepurasul pentru cei mici, noi speram sa le aduca in primul rand multa bucurie, zambete si chef de joaca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre