Alege cadourile care sa stimuleze curiozitatea si creativitatea

/ / Modificat: 2020-10-08
Alege cadourile care sa stimuleze curiozitatea si creativitatea

Suntem in luna octombrie, deci privirea ne este atintita asupra Craciunului. Darurile de sub brad sunt deseori cel mai mare motiv de bucurie al anului, mai ales pentru cei mici. Ca sa nu ajungi aproape de marea sarbatoare fara cadouri impachetate, iata ce poti darui celor mici. Adica ce le poate aduce Mosu’.

Pentru cei care invata sa numere: un borcan cu piese colorate

Vrei sa cresti un priceput la matematica? Pune-l pe drumul numararii cu un recipient cu piese colorate. Gasesti numeroase modele adorabile, cu piese in diferite culori si forme. O alegere excelenta pentru bebelusii cu varsta incepand de la 6 luni, acest borcan cu piese colorate ii va face sa rada - si sa invete - pana la aproximativ 2 ani.

Pentru cei care inca nu merg pe picioarele lor: masinute

Multe dintre jucariile comercializate pentru micutii care inca nu sunt pe picioarele lor au acelasi design simplist si, din pacate, aceleasi culori anoste. Din fericire, ai la dispozitie o sumedenie de oferte pentru jucarii copii in marile magazine online dar si offline din Romania. Poti alege masini simple, camioane, autospeciale de pompieri sau masini de interventie ale politiei. Practic, acesta este momentul in care il va determina peste cativa ani sa isi puna prima dorinta in privinta meseriei. Un ultim sfat: alege modele care sunt delicate cu suprafetele de lemn.

Pentru cei pasionati de construit: multe piese si caramizi de jucarie

Blocurile de constructie sunt o modalitate excelenta de a incuraja coordonarea motorie de la varste mici, dar blocurile clasice din lemn pot fi grele pentru manutele lor. in schimb, piesele de mari dimensiuni, dar construite din plastic pot fi asamblate cu usurinta pentru construi turnuri inalte si alte structuri. Vei gasi seturi cu cantitati diferite, unele cu forme curbate, precum si o geanta cu fermoar pentru curatare si depozitare usoara.

Pentru cei carora le e dor de locul de joaca: o camera copii transformata in loc de joaca.

Daca ai petrecut ceva timp la locurile de joaca interioare, stii ca groapa cu bile este punctul de atractie pentru copiii mici, dar este, de asemenea, o piscina de microbi si baterii. De aceea, poti crea acasa propria versiune cu un cort de joaca si o groapa cu bile pop-up. Copiilor mici si le va placea sa exploreze fiecare coltisor. Pentru parinti, aceste tipuri de produse vin echipate cu o husa de transport, astfel incat sa o poti plia si stoca atunci cand nu este utilizata. Un lucru demn de remarcat: este foarte posibil ca bilele sa nu fie incluse in pachet. Poti opta separat pentru un pachet de 200 de bucati.

Pentru cei care invata sa citeasca: literele alfabetului

Invatarea este foarte importanta pentru cei mici. Cel mai bun mod prin care o pot face este tot prin joaca. Din fericire, literele alfabetului se gasesc oriunde si vin in diferite forme si materiale. Fie ca sunt din lemn, fie din plastic, fie ca sunt simple, fie ca iau forma unor personaje sau animale, literele alfabetului ii vor deschide celui mic apetitul pentru invatare. Optional poti alege modele cu prindere magnetica.

Pentru copiii care iubesc aventura: un binoclu clasic

Copiii care sunt curiosi de pasari, albine si lumea naturala vor aprecia un binoclu conceput special doar pentru cei mici. Aceste binocluri usoare si colorate sunt simplu de utilizat de catre copii si vin cu o curea pentru gat, astfel incat sa nu cada prea des. Asociaza-le cu o carte cu autocolante pentru pasari si vezi cati prieteni cu pene pot identifica.

Pentru cei care incep sa prinda drag de fotografie: o camera foto instant

Anii '90 s-au intors, iar Fujifilm reinvie un gadget tehnic preferat din anii '90: mini-camera Instax. Acest kit vine cu tot ce are nevoie fotograful dvs. in devenire pentru a crea instantanee ca pe vremuri. Filmul, filtrul special pentru selfie si chenarele dragute pentru lipirea pozelor il vor incanta cu siguranta. inclusiv film, un filtru special pentru selfie si chenare de autocolante dragute. 

Pentru cei care iubesc muzica: o boxa portabila

Daca ai adolescenti in familie, nu poti gresi cu o boxa portabila. Muzica se schimba mereu si tu nu ai timp sa descoperi cine mai este acum in top. insa ii poti ajuta pe fanii muzicii actuale sa se bucure mai mult de muzica lor, oriunde s-ar afla. Ai la dispozitie o multitudine de brand-uri care ofera boxe portabile cu sunet excelent: Sony, JBL, JVC sunt doar cateva dintre cele care vor straluci sub bradul de Craciun. 

Pentru joaca in familie: un boardgame distractiv pentru toti

Cauti un nou concurent pentru jocul preferat? Este foarte posibil sa nu mai ai nevoie sa astepti vizita prietenilor de familie. Sunt atatea variante pe care le poti incerca: Monopoly, Catan, Munchkin Apocalypse, Alias si multe altele. ii vei dezvolta capacitatea de a gandi strategic si de a fi creativ. De asemenea, in functie de jocul ales, poate invata ce inseamna a lucra in echipa.

Ai timp sa cercetezi aceste idei pana de Craciun si sa alegi cadoul care il va face mai curios si mai creativ.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre