English Kids Academy, prezent in toata Romania: cursurile de engleza online pentru copii de oriunde din tara

/ / Modificat: 2020-10-06
English Kids Academy, prezent in toata Romania: cursurile de engleza online pentru copii de oriunde din tara

Incepand din acest an scolar, English Kids Academy ofera cursuri online in toata tara. Orice copil din Romania poate, de-acum, sa urmeze un curs la EKA, intrucat formatul de predare online asigura acoperire la nivel national. 

english academy

Cursurile se desfasoara pe platforma Zoom, beneficiind de facilitati cum ar fi breakout rooms pentru lucrul in perechi/echipe, whiteboard, partajare de ecran, chat si inregistrare audio-video a sesiunii. Pentru a participa, cursantii au nevoie de o buna conexiune la Internet, casti cu microfon si laptop/tableta/smartphone.

Precedate de o campanie publicitara nationala cu succes semnificativ la public, cursurile EKA incepute in aceasta toamna sunt structurate pe module si pe grupe de varsta, astfel incat sa asigure un progres constant la fiecare nivel de dezvoltare a copilului. Modulele acopera intreaga durata a anului scolar, iar grupele de varsta carora li se adreseaza cursul sunt: prescolari, scolari si adolescenti.

Cum se desfasoara o lectie EKA online?

In ciuda a ceea ce s-ar putea crede despre un curs tinut in fata unui ecran, o lectie EKA online este plina de „action”! Adesea sunt incluse activitati fizice (dans, mima, „Simon says”) care ii ridica pe copii de pe scaun si ii fac sa se miste. Iar jocurile, prezentarile de proiecte, concursurile si interactiunea sunt la ordinea zilei. Urmariti aceste fragmente de lectie pentru a va convinge cum, la cursul EKA online, copiii invata mai mult decat engleza intr-un mod placut si motivant: 

Ce cred parintii despre cursurile online EKA?

Imediat dupa debutul pandemiei si tranzitia de la cursurile traditionale la cele online, EKA i-a intrebat pe parintii din comunitatea sa ce parere au despre aceasta schimbare. Feedbackul primit a confirmat faptul ca, prin cursurile online, EKA le este de ajutor parintilor in organizarea programului zilnic al copilului si le face o bucurie copiilor oferindu-le un instrument de invatare „foarte util, usor de folosit, vesel si animat”.

De ce sa alegeti EKA? 

English Kids Academy este divizia pentru copii a International House Bucuresti, centru de limbi straine lider pe piata romaneasca, membru al retelei globale International House World Organisation. Statutul de scoala afiliata la IHWO inseamna ca:

  • EKA are acces permanent la expertiza si resursele unei institutii cu 68 de ani de experienta globala in domeniul educational, preluand cele mai eficiente abordari, metodologii si tehnici de predare
  • EKA adera la standardele de calitate aplicate de IHWO tuturor celor 160 de membri din peste 50 de tari, respectandu-le in activitatea sa de zi cu zi – vedeti promisiunea IH privitoare la online
  • EKA le asiguram profesorilor sai formare profesionala continua cu traineri internationali, inclusiv training de specializare in predarea online

Profitati, deci, dragi parinti aflati oriunde in Romania, de ocazia de a va inscrie copilul la un curs de engleza extraordinar de bine structurat, oferit de o organizatie romaneasca bransata la trendurile educationale internationale, predat de profesori competenti si dedicati misiunii de a forma copii increzatori si impliniti.

English Kids Academy (EKA) ofera cursuri de limba engleza fata in fata, hybrid si online pentru copii de 4 - 18 ani, pe intreaga durata a anului scolar. Cursurile EKA sunt singurele din Romania prin care se implementeaza programul RULER de dezvoltare a inteligentei emotionale, initiat de Yale University. Pentru inscrieri si informatii, contactati englezapentrucopii@ih.ro.

Articole recomandate

Citeste si despre