Cursurile de engleza pentru copii de la English Kids Academy pasii spre vis

/ / Modificat: 2020-08-04
Cursurile de engleza pentru copii de la English Kids Academy pasii spre vis

cursuri de engleza

Un copil este un nascator de visuri. „Sa fiu printesa”. „Sa salvez animalele”. „Sa vindec oamenii de boli”. „Sa ma fac astronaut.” „Sa ajung la ONU.” Iar visurile devin realitate atunci cand le transformam de timpuriu in obiective. Caci un obiectiv este un vis implinit pentru ca visatorul si-a croit drumul cel bun catre el, pas cu pas

Primul pas, engleza

Un vis incepe a se implini printr-un prim pas. intr-o lume tot mai interconectata, unde totul capata dimensiuni globale, de la informatie la vaccinuri salvatoare, unde ne bucuram, dar si concuram impreuna pentru resurse ori descoperiri, limba engleza ramane cea mai raspandita si utilizata. Stapanind aceasta limba, copilul tau poate avea lumea la picioare: acces nelimitat la cunoastere, oportunitati oriunde pe mapamond, perspective de cariera internationala. Viseaza la acestea? Engleza ii deschide drumul intr-acolo.  

Engleza cu English Kids Academy    

English Kids Academy este ea insasi o entitate cu un vis implinit: 

• ne-am format din International House Bucuresti, centru de limbi straine care apartine reputatei retele globale International House World Organisation (67 de ani de experienta, 160 de scoli in +50 de tari)

• am devenit singurul centru acreditat de catre Cambridge Assessment English sa formeze in Romania profesori specializati in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti

• am primit Premiul pentru Cel mai Bun Centru de Pregatire pentru testele Cambridge, la categoria Step by Step, in cadrul concursului „Preparation Centre Awards” organizat in Marea Britanie

• am obtinut statutul de Gold Preparation Centre acordat de catre Cambridge Assessment English 

• suntem, din aceasta toamna, unica organizatie educationala din Romania care implementeaza Programul RULER al Yale University pentru dezvoltarea inteligentei socio-emotionale prin educatie

Suntem ghidul perfect pentru copilul tau, pe traseul spre implinirea visului sau. De incredere, supercompetenti si deschizatori de drumuri, ii stam devotati alaturi la fiecare pas al caii sale catre realizare, asa cum iti stam si tie alaturi la fiecare pas al propriului tau vis de a-i pune lumea la picioare.   

English Kids Academy, din toamna aceasta 

Cursurile de engleza pentru anul scolar ce incepe in aceasta toamna au fost minutios pregatite la EKA. intai, te-am intrebat printr-un sondaj ce iti doresti de la educatia oferita copilului tau si ne-ai raspuns:

1. sa invete engleza cu placere

2. sa invete cum sa isi recunoasca, exprime, gestioneze si fructifice emotiile in viata

3. sa isi dezvolte abilitatile cognitive (concentrarea, memoria, gandirea), dar si increderea in sine

Apoi, ne-am pregatit sa iti indeplinim dorintele in 2020-2021: Programul RULER aplicat in scoli colaboratoare ale Yale University, printre care acum se numara si EKA, a dovedit ca, in doar 1 an de la implementare, copiii ajung sa beneficieze de un mediu de invatare cu 12% mai propice si obtin rezultate scolare cu 10% mai bune. Asa ii asternem calea spre un viitor implinit.

Liderii de maine, la English Teens Academy

Dupa primii pasi alaturi de EKA, copilul tau adolescent va fi atins, alaturi de English Teens Academy, un nivel avansat de engleza (Cambridge Advanced English/C1 pana la 18 ani). si mai mult: va fi descoperit cum sa isi foloseasca gandirea critica, cum sa ia decizii mai intemeiate, cum sa isi gestioneze emotiile astfel incat sa obtina performanta, cum sa creasca stapan pe sine si increzator. Copilul tau va fi inceput sa capete profilul liderului de maine: empatic, inovator si tenace. Un lider pregatit pentru a face fata cu succes provocarilor secolului XXI. 

Iar cel care, in acel orizont, ii va fi pus lumea la picioare... poti fi, chiar din aceasta toamna, tu. Cu un partener ca English Kids Academy, ai toate sansele sa incepi de-acum sa te apropii, pas cu pas, de visurile implinite!

English Kids Academy (EKA) ofera cursuri de limba engleza fata in fata si online pentru copii de 2-18 ani. Cursurile au la baza metoda comunicativa, derulata prin joc si interactiune, si urmaresc stimularea inteligentelor multiple si dezvoltarea inteligentei socio-emotionale. Pentru inscrieri si informatii, contactati englezapentrucopii@ih.ro.

Articole recomandate

Citeste si despre