Cele mai inspirate nume pentru copii, alese in functie de luna in care urmeza sa nasti

/ / Modificat: 2022-01-13
Cele mai inspirate nume pentru copii, alese in functie de luna in care urmeza sa nasti

Alegerea numelui perfect pentru bebelusul tau nu este o sarcina usoara. Daca urmeaza sa nasti in 2022, poti alege numele copilului in functie de luna nasterii. Un expert astrologi a dezvaluit care sunt cele mai bune nume pentru copii, in functie de semnul zidiacal in care se vor naste.

Expertul astrolog Inbaal Honigman a declarat ca cele mai inspirate nume pentru bebelusi in 2022, sunt nume din generatiile anterioare. Acestea ar putea inspira parintii care vor avea surpriza de a gasi nume unice, rar sau chiar deloc folosite in zilele noastre. 

Iata, asadar, care sunt cele mai frumoase nume pentru bebelusii nascuti in 2022, in functie de zodia acestora:

Berbec - 21 martie - 19 aprilie

Berbecii sunt competitivi, ambitiosi si au adesea nume indraznete si curajoase. Nume de baieti sugerate: Liam, Ethan, Wyatt, Alexander si Ryan. Nume de fete sugerate: Aries: Chloe, Enya, Marcella, Andreea si Briana.

Taur - 20 aprilie - 20 mai

Turii sunt cunoscuti pentru ca sunt de incredere si creativi. Nume de baieti sugerate: Holden, Dillion, Dillion, Rani, Ethan si Damon. Nume de fete sugerate: Jemima, Frida, Hermione si Kesia.

Gemeni - 21 mai - 20 iunie

Gemenii sunt inteligenti si abili, prin urmare numele trebuie sa reflecte acest lucru. Nume de baieti sugerate: Omari, Bayu, Bryce, Dexter si Clark. Nume de fata sugerate: Cheyenne, Agatha, Sophie, Saffi si Sage.

Rac - 21 iunie - 22 iulie

Pentru bebelusii Rac sunt potrivite nume care sugereaza compasiunea. Nume de baieti sugerate: Granger, William, Ellis, Henry si Alistair. Nume de fete sugerate: Luna, Darya, Ramona si Adele.

Leu - 23 iulie - 22 august

Semnul zodiacal Leu este cunoscut si ca regele zodiilor, iar numele asociate acestei zodii trebuie sa aiba conotatii de "divinitate". Nume de baieti sugerate: Rodick, Ari, Hayden si Rex. Nume de fete sugerate: Leoni, Audrey, Matilda, Raina si Viva.

Fecioara - 23 august - 22 septembrie

Zodia Fecioara este un semn zodiacal loial si bland. Nume de baieti sugerate: Milo, Seb, Warrick si Frederick. Nume de fata sugerate: Graciela, Winnie, Adara, Ciara si Serena.

Balanta - 23 septembrie - 22 octombrie

Daca urmeaza sa ai un copil Balanta, trebuie sa stii ca va fi armonios si gratios. Nume de baieti sugerate: Lennon, Guthrie, Justin si Basil. Nume de fete sugerate: Lyra, Dianna, Venus si Ziva.

Scorpion - 23 octombrie - 21 noiembrie

Cel mai combativ semn zodiacal este Scorpionul, cunoscut pentru ca este pasional si incapatanat. Nume de baieti sugerate: Xander, Ford, Duncan si Fergus. Nume de fete sugerate: Haven, Erica, Case, Astrid si Delany.

Sagetator - 22 noiembrie - 21 decembrie

Unul dintre cele mai optimiste semne zodiacale. Nume de baieti sugerate: Charlie si Apollo. Nume de fete sugerate: Arana, Blythe si Ascella.

Capricorn - 22 decembrie - 19 ianuarie

Capricornii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt disciplinati si determinati. Nume de baieti sugerate: Jasper, Gunner, Truman si Dante. Nume de fete sugerate: Natalie, Meredith, Nicole si Daphne.

Varsator - 20 ianuarie - 18 februarie

Varsatorii sunt cunoscuti pentru optimismul lor si au adesea trasaturi de incredere in sine si o inteligenta nativa. Nume de baiat sugerate: Michah, Conrad, Zephyr, Angus si Dominic. Nume de fete sugerate: Elenor, Aura, Verity si Alicia.

Pesti - 19 februarie - 20 martie

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt cunoscute pentru forta lor interioara si natura lor empatica. Nume de baieti sugerate: Austin, Calum, Solomon, Pax si Rahim. Nume de fata sugerate: Charisma, Margot, Felicity, Beatrice si Helena.

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume bebelusi Copii aprilie

Articole recomandate

Citeste si despre